Un pîrţ jurnalistic pe ultima sută de metri – Cristoiu Ion crede ca Ciolos si Gadea au regizat conflictul

cristoiu-antena-3-ciolosFaptele, usor gasibile pe internet, ne arata ca Antena, scuzati, Mocirla 3 HD i-a injurat constant pe Ciolos si pe ‘tehnocrati’ de un an incoace , inventand fara nicio jena 1001 de stiri, care mai de care mai halucinante.
Faptele, de asemenea usor demonstrabile cu ajutorul arhivelor, ne arata cum, in ultimul an, cel putin de 3-4 ori in fiecare  saptamana, prin rotatie, in studiourile Grivco ( mai ales in emisiunile salariatilor Stoicescu, Tudor si Dumitrescu )  s-au perindat Dragnea, Firea, Ponta si Tariceanu, liberi sa macane orice despre oricine, cu un singur scop, cel electoral.
Toate cele de mai sus sunt in regula, postul este particular, deci propagandistii detinutului Voiculescu sunt liberi sa linga pe cine vor, spre deosebire de cei de la ospiciul Ghita TV care au ordin sa pupe doar patru buci, ale inculpatilor Ponta si Ghita.
Acestea fiind zise, vine acum nea maistrul de la Gagesti Deal sa ne explice ca de fapt Ciolos a pus la cale totul impreuna cu Gadea si conflictul a fost regizat ?!?
Ma abtin de la orice consideratie asupra sanatatii unuia care, ajuns la o varsta, scrie „inscenarile N-ARE nicio legatura „…
PS
Ar fi de prisos sa adaug ca ideea a fost instantaneu preluata de un individ la fel de sanatos, Ponta Victor Viorel

Anunțuri

7 răspunsuri la „Un pîrţ jurnalistic pe ultima sută de metri – Cristoiu Ion crede ca Ciolos si Gadea au regizat conflictul”

 1. problema pnl in anii 2015-2016 e ca nu are mesaj clar, nu are ideologie clamata clar , nu are sefi de partid care sa fie violent anti-psd si sa creada in ideologia de dreapta si sa para credibili. daca nu aveau problema asta usr nu ar fi aparut. gorghiu si busoi trebuie dati afara de la conducerea pnl dupa alegerile astea

 2. lumea tot spunea in anul 2015, bai, liberalilor, de ce nu sunteti in fiecare secunda anti-psd? si pnl colabora in parlament non-stop cu psd in loc sa faca opozitie. doar la chestiuni de justitie votau altfel decat psd. asa s-au pierdut alegerile din 2016…

 3. „Antena, scuzati, Mocirla 3 HD” … asta dacă doriţi să preluaţi şi să amplificaţi ca un megafon mesajul unui domn care beneficiază deja de un veritabil cult al personalităţii. Înţeleg că nu vă plac antenele, dar chiar să-l citaţi ca pe Ceauşescu …
  S-a mai bucurat şi Băsescu de nişte limbi, după cum a recunoscut-o chiar el, dar parcă nu la doar un an de mandat, ca Cioloş.
  Ducându-se la Antena3, Cioloş nu s-a băgat în mocirlă ci s-a dus la bordel. Singurul lucru neclar în afacerea asta este cine a fost prestatoarea de servicii şi cine clientul, căci – caz rar în politică şi afaceri – şi-au tras-o reciproc avantajos. Sau mai degrabă reciporc, căci a fost o porcărie: Cioloş, necandidatul, s-a ales cu un moment de maximă vizibilitate şi publicitate gratuită, iar Antena3 cu un vârf de audienţă într-o perioadă în care intraseră în declin. Până şi înverşunatul Petre Iancu de la Deutche Welle a recunoscut că a urmărit emisiunea după ani de boicot faţă de Antena3.
  În altă ordine de idei, iată un fapt simptomatic pentru starea „democraţiei” româneşti: punctul culminant al campaniei electorale a fost confruntarea dintre două persoane care nu candidează – premierul şi un jurnalist. Ambii fac politică fără să recunoască, în cadrul unei democraţii dirijate.

   1. Câteva exemple:
    „Am avertizat contra unor salvaţionisme gen USR. Am criticat blatismul PNList. Şi totuşi, i-aş vota. Căci îl sprijină pe un premier ce dispune de virtutea supremă a unui lider. Care nu e isteţimea, ci modestia.”
    „Tocmai atunci minunea s-a produs. Cioloş a coborât la luptă, în arenă. S-a uns cu nămol, s-a umplut de noroi, s-a bălăcărit în troacă s-a vânzolit în mlaştină. Paradoxal, a ieşit din ea mai alb ca neaua. Asta, când nu mai nădăjduiam să descopăr mâini curate în murdarul joc politic românesc.”
    „Dar lecţia pe care, generos, ne-a predat-o «fiul lui Soros», în marţea sa albă din mocirla Antenei 3, nu i-a pus la punct exemplar doar pe profeţii minciunii şi urii de pe sticlele lui Dan Voiculescu. (…) Ci pe noi toţi. Nu în ultimul rând pe intelectualii publici din turnurile de fildeş ale României postcomuniste. (…) Ce ne-a învăţat Cioloş? Simplu. Că îşi iubeşte ţara fără mofturi. Şi-anume toată, fără distincţie şi fără segregarea «p..limii» de deştepţi. Le recomand românilor care-şi iubesc ţara să facă la fel. Şi să acţioneze în consecinţă. Pentru că, deşi a escaladat din puteri proprii cele mai înalte poziţii ale ierarhiei statului român şi ale Uniunii Europene, acest premier, fost comisar al Comunităţii, e nu doar un demnitar. E, mai ales, un om. Unul lucid. Şi cu majusculă.”
    Texte alese din „Lecţia lui Cioloş …” de Petre Iancu publicată de Deutsche Welle: http://www.dw.com/ro/lec%C5%A3ia-lui-ciolo%C5%9F-din-mar%C5%A3ea-neagr%C4%83-a-antenei-3/a-36676736

    Pentru comparaţie, mai ales pentru partea cu omul cu majusculă, vă ofer textul chestorului Nelu Pop publicat însă într-o revistă a MAI, la adresa lui Gabriel Oprea: „Iar noi, politistii, alaturi de celelalte cadre ale ministerului nostru, va raportam domnule Prim Ministru Interimar si va spunem, ca oameni: ne bucuram ca, in sfarsit, avem un MINISTRU OM si un OM MINISTRU.”
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20392779-inspector-politie-despre-gabriel-oprea-dumnezeu-adus-noi-interne-cum-naste-mic-cult-interesului-national.htm

    Petre Iancu a semnat, în DW, o frumuseţe de text omagial demn de Neluţu’ Pop, cu diferenţa că ăla îşi linguşea şeful într-o publicaţie obscură, adică era lingău pe bani, pe când Iancu de la DW e (probabil) lingău voluntar, vorba lui Băsescu.

    Aş putea să mai dau exemple, dar mă tem că mă întind prea mult.

    Referitor la textul lui Iancu din care am citat mai sus, parafrazându-vă: să nu vezi că ţine de cultul personalităţii lui Cioloş e ori prostie, ori rea voinţă. La alegere.
    Mai ales când marile calităţi umane le-a dovedit făcându-şi albie de porci gazda mediatică a cărei invitaţie totuşi a acceptat-o.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s