De ce ajuta Ponta P.R.U. lui Ghita ? Fiindca e mai timid si nu poate spune ca isi doreste amnistierea faptelor

ponta ghita

  •  „Ştiţi de ce îi ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem. Noi suntem un partid mai timid, şi atunci ne place că cei de la PRU spun ce gândim noi şi noi nu avem curaj să spunem“, a spus Victor Ponta, conform Agerpres

Am mai spus-o : gura bate curul si, mai ales atunci cand e vorba de gurita unui inculpat penal mitoman, lucrurile devin chiar comice fiindca, si el si sponsorul Ghita fiind in procese la Inalta Curte, ce si-ar dori ei ? …

Despre asta e vorba la alegerile de duminica : pro-Justitie ( PNL&USR ) sau pro-Mafie ( PSD-PRU-ALDE ), cale de mijloc nu exista.

7 răspunsuri la „De ce ajuta Ponta P.R.U. lui Ghita ? Fiindca e mai timid si nu poate spune ca isi doreste amnistierea faptelor”

  1. Eu am mai spus-o. Existenta acestui USR este, cel putin, ciudata. In acest moment este aproape sigur ca nu va strange 5% din voturi, dar si ca va reusi sa adune un 2-3%. Aceste voturi se vor pierde pentru ei. E ca si cum ai extrage intentionat o parte din electoratul nationalist (cealalta merge la ANR si la tribunita) si ai da-o de-o parte la gunoi. Din punctual lor de vedere, nu ar fi fost mai fair sa renunte la partid si sa-si indemne simpatizantii sa voteze PSD? Acuma, fie Ghita si Diaconu au fost marginalizati din PSD (ciudat si asta), fie au primit misiunea sa fragmentize pe nationalisti astfel incat nimeni sa nu acceada in parlament. Iar chestia cu Ponta prim ministru e chiar bombo de pe coliva.

    1. O parte din electoratul (etnic român, ca să fim un pic mai exacți) naționalist votează și cu PMP, toate partidele-vidanjă PRM, ANR, PRU și PMP se bat cam pe același segment refulat al electoratului (în trecut votanți ai PRM, PUNR, PP-DD + talibăsiștii din PDL)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.