Daca Jeremy Clarkson e un fascist idiot, trebuie sau nu sa-i dam atentie ?

În The Grand Tour, emisiune auto de pe Amazon Prime, Jeremy Clarkson a adus în platou un autovehicul construit dintr-o fosă septică şi un fotoliu, pe care se prefăcea că il manevrează cu ajutorul telefonului mobil. In interior se afla un om care pedala şi Clarkson  spus că persoana respectivă este un român şi că el le dă de muncă şi demnitate imigranţilor care vin în Regat.

Nu e doar un om, e un român. Le dau de muncă celor noi veniti la noi în ţară. Google foloseşte electronice ca să le ia locurile de munca oamenilor. Asta le da un loc de munca, le da demnitate. E genial (…) Inginerie britanica, doamnelor si domnilor, cu piese din Romania”

Care e de fapt treaba cu Clarkson ? Are scame in sange sau pitici pe creier ? Nu, nici vorba. E doar un englez burghez, gras si rasist, asa cum sunt destule milioane, deci omul are publicul lui, fanii Brexit, milioane carora li se adreseaza. Ce poti sa faci, sa te certi cu idiotul ? „Nu te pune cu prostul caci are mintea odihnita si te bate cu experienta.”
Sau poate cohorta de jurnalisti damboviteni care il considera pe Soros responsabil pentru tot ce se intampla rau pe planeta vi se par mai normali la cap…

Anunțuri

7 răspunsuri la „Daca Jeremy Clarkson e un fascist idiot, trebuie sau nu sa-i dam atentie ?”

  1. Imi vine in minte un argument ca acest Jeremy Clarkson nu bate prea departe, chiar din domeniul lui de excelenta. In urma cu putini ani a scris, surprinzator, de altfel, un articol critic, zeflemitor, la adresa modelului britanic de offroad Defender. Zicea ca ar fi timpul ca englezii sa scoata si ei un model cu care sa poata circula pe autostrada (desi Defender nu e proiectat pentru asa ceva) pentru ca s-a saturat sa fie depasit de toata lumea (pentru cine nu stie Defender are o viteza maxima constructive de 120 km/h). La momentul respectiv iti puteai cumpara un model nou cu putin peste 30.000 euro. Imi amintesc chiar ca dealerul din Romania, nu-i zic numele, de prea multa scarba pentru patron, avea la vanzare un model la 0 km, chel, ce-i drept, cu doar 25.000 euro. Intre timp, Land Rover l-a scos din fabricatie, iar astazi, ce sa vezi? Piata e de alta parere. Chiar si pentru modelele rulate binisor, dealerii cer 40-50.000 euro, practic nu mai poti achizitiona un model decent pe la 20.000 euro, daca dispui de bani, te arunca la alte marci.
    Asadar, pentru mine ramane best ever suveran proverbul cu prostul care nu e fudul …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s