Irina Radu – numele incompetenţei si prostiei crase a conducerii TVR

pusa-de-psd-in-fruntea-srtv-irina-raduNu vreau sa insist foarte mult, toata lumea stie ca TVR , acest mamut falimentar, este doar un instrument politic cu o conducere si un consiliu de administratie compus din persoane numite pe criteriul obedientei fata de partide. Luam doar ultimul exemplu: in mai anul curent, Irina Radu a fost impusă de PSD ca președinte și director general al TVR deși Consiliul de Administrație o susținea pentru această funcție pe Monica Ghiurco .
Ieri, deși premierul Cioloș nu candidează în alegeri, TVR a anunțat printr-un comunicat că anuleaza emisiunea deja anuntata si ca premierul va putea fi prezentat la TVR doar pe spațiul acordat PNL. Nici asupra acestei mizerii nu voi insista, pentru neuronul pesedizat al conducerii TVR, rusofonul Dodon e bun de dat pe post, primul ministru al Romaniei – nu.
image-2014-10-27-18387333-70-victor-ponta-viata-satuluiIn 2014 , in plina campanie electorala, V.V.Ponta a stat ca un papa-lapte ( vezi poza ) in acelasi tip de emisiune, fara nici o problema. Acum slugarnicia madamei Radu Irina alaturi de numitii Gherghescu Gabriel, Zgabercea Cristian ( garantat by Nicuşor Constantinescu) si Calotă Corneliu a executat ordinele fara sa cracneasca.
cristache-tvr-1-romania9Si, ca sa nu o mai lungim foarte mult cu mizeriile, hai sa va dau si o veste de bine : de Ziua Nationala, joi 1 decembrie, la emisiunea produsului Grivco exportat la TVR, Cristache Ionuţ, este invitat geto-dacul-familisto-crestino-legionaroid Dan Puric. Nu stim pe spatiul cui, dar mai conteaza ?

 

Un răspuns la „Irina Radu – numele incompetenţei si prostiei crase a conducerii TVR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.