Soros – dusmanul poporului

Incep cu o scurta constatare : nu e grav faptul ca salariatul lui Ghita crede ca „dezbatere electorala” poate fi intitulat dialogul dintre patronul care il plateste si matusalemicul sau amic, ambii candidati ai aceluiasi partid . E o chestiune care tine de curvasareala din presa si de CNA. Dar morga lui pretentios-serioasa la prezentarea clipului ( apropo, Hillary Clinton o fi si ea tot cu Soros ? ) cu dusmanul universal, evreul ungur fara neam si Dumnezeu, Soros George, chiar face toti banii.
Revenind, candva, in viitor, istoricii care vor analiza perioada post ’89, vor constata continua depreciere pana la totala anihilare a temelor de campanii electorale din Romania. De la „Nu ne vindem tara!” in 1990 ca intr-un fel de bucla atemporala s-a ajuns in 2016 la „Soros si oculta mondiala cumpara tara !”
Rasu’- plansu’ acestei campanii electorale e o tema lansata de Ponta-Ghita & pufosii salariati din dotare, care, constienti ca nu mai au ce minciuni oferi prostimii si sufocati de procesele de coruptie, au gasit ideea „salvatoare” : Soros. Oameni pe care i-ai fi crezut normali la cap au preluat „dezbaterea” si iata o frumoasa victorie a banului asupra IQ-ului.
Pe urma, ceva-ceva dreptate tot au , ce ar mai putea vinde  prostimii prostite de mass-media din dotare ?
Sa explice Dragnea ca familia crestina se compune din barbat si amanta cu 30 de ani mai tanara ?
Sa vina PontaGhita si sa spuna ca Soros e de vina fiindca in 2014, tot la alegeri, a inaugurat o bucatica de autostrada surpata ?
Sa apara pandelizatorea din Voluntari o data la 2 zile mintind cu seninatate pe orice tema ?
Sa faca spume „Ai incredere in Romania” cand ei isi trimit copiii la studii afara, se trateaza afara si-si fac vacantele in Dubai, Cuba sau Miami ?
Asa ca au gasit solutia ideala pentru toata lumea. Nu ei, indivizi care au devalizat tara in ultimii 26 de ani , poarta vina, ci Soros, mogulul planetar e de vina pentru toate
Liviu Avram are o veste naspa pentru ei : nu cumva sa se repete scenariul Slovacia 1999

Un răspuns la „Soros – dusmanul poporului”

  1. eu stiu una si buna. o creatie de-a lui soros numita nicusor dan vrea sa rupa voturi de la pnl, ajutand in acest fel psd-ul. eu consider pe plicusor dan, seful usr, un agent electoral care face mai usoara victoria lui dragnea si compania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.