Ion Cristoiu si impostorul de la Evenimentul Zilei

cristoiu-evz

  • 14 Aprilie 2016
    De zece ani, Nicuşor Dan se luptă pentru Bucureşti.ONG-ul condus de el e un exemplu de eficienţă (…) El chiar a făcut ceva pentru Bucureşti.(…) Nicuşor Dan întruchipează în România instituţiilor de mucava un exemplu de autentic reprezentant al societăţii civile. Nicuşor Dan are tot ceea ce cred eu că trebuie să aibă un candidat pentru a fi Primarul Capitalei. De aceea, eu voi vota cu Nicuşor Dan.
  • 25 noiembrie 2016
    Nicușor Dan se fălește cu sondaje în care USR are peste 10%. Nu mă interesează. Poate să obțină și peste 50%. Pentru mine, tot un impostor rămâne. Mi-a făgăduit un Altfel de politică și face politică românească de care cu toți sîntem sătui pînă peste cap. Și, mult mai grav, m-a lecuit pentru totdeauna de iluzia naivă că în România se poate face și Altfel de politică!

Nu va intrebati de ce l-au apucat furiile razgandelii , raspunsul e simplu : Nicusor Dan i-a dat in judecata pe sponsorii Ponta si Ghita

In plus, exista o veche butada ( nu e foarte cert cine a lansat-o ) care spune ca ” numai boul e consecvent „. Just, nea maistrul de la Gagesti Deal ne-o confirma. Bou ramolit cine-a mai vazut ?!?

Un răspuns la „Ion Cristoiu si impostorul de la Evenimentul Zilei”

  1. El, Brucan si Vadim, personaje reprezentative ale unui trecut securist, pupincurist, mahalagisme si ghicit in viitor ca mamaomida in carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.