De ce i-a dat în judecată „sorosistul” Nicuşor Dan pe Ponta şi Ghiţă


Nu , nu de mitomanul vesel  Victor Viorel va fi vorba, nici de tampeniile agramate ( care ii apartin 100% , tot de la el am aflat ) pe care le afiseaza zilnic pe facebook. Pentru retardatii din subordinea lui si fanii PSD merge orice, ei nu fac nimic altceva decat sa puna in practica invataturile inculpatului Sebilica Ghita, sponsorul universal al anti-sorosistilor pufosi : arunca cu cacat in ventilator , sigur vei murdari pe toata lumea chiar daca iti va sari si tie cate ceva in jurul gurii.
Soros George – miliardar născut la 12 august 1930 la Budapesta ca György Soros în familia scriitorului evreu în limba esperanto Tivadar Schwartz.
Nu insist, iata ca avem deja definitia Antihristului anti-roman : miliardar evreu-ungur, impotriva caruia tot patrrriotul neaos e musai sa lupte vitejeste :  Ponta si vladtepesii pufosi din PRU, Zamfirescu si fetele lui Vadim din PRM, Zamolxe prin intruchiparile sale carpato-danubiano-pontice Munteanu si Puric, alaturi de multi alti agitati .
In mod curios insa, cand George Soros le intinde binevoitor cate un deget toti sar sa salte banutul unei burse sau sa ii pupe mana si sa faca poze alaturi de el. Ia sa vedem pe cine recunoastem in colajul urmator ?
soros-colaj
Ponta, Cretu, Palada, Costoiu, Petrea, Necula ? Cum adica, PSD everywhere ?!? Mai rasfirati bunilor romani, mai rasfirati. .
In conditiile astea, asta aratam la inceput, copilul tampit Victor Viorel continua sa injure si sa scoata limba constient ca Nicusor Dan il da degeaba in judecata deoarece  in Romania un proces dureaza o eternitate
Am o veste naspa pentru el : procesul Sova-Ponta e foarte aproape de final.

3 răspunsuri la „De ce i-a dat în judecată „sorosistul” Nicuşor Dan pe Ponta şi Ghiţă”

  1. Partea buna ar fi urmatoarea. Cat timp PRU (Pufanii), PRM (Tribunita) si ANR (Munteanu Puric) merg catestrele in alegeri pe liste separate, isi vor imparti cu generozitate voturile prostimii si, cu voia lor, vor ramane cu totii in afara parlamentului. Ghinion, dati dk alde Soros, bruxelezii si euroatlanticii astia.

    Data viitoare, sa faca bine sa se uneasca, dar fara Ponta si Sebilica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.