Bucureștiul că o pradă a PSD : 30 DE MILIOANE DE EURO pentru Sala Polivalentă „Nadia Comaneci” , un second hand garantat de Gheorghiu Dej ?

  • Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, estimeaza ca intr-un an de zile, sala va putea fi amenajata. Practic, cladirea Pavilionului A ramane la fel la exterior, structura de rezistenta ramane la fel, doar la interior se vor face modificari. Proiectul va fi realizat de Primaria Capitalei și de Camera de Comerț și Industrie a României și va avea un buget estimat de aproximativ 30 de milioane de euro.


Cum fostul primar PSD , actualmente inculpatul Oprescu Sorin Mirce, a fost incapabil ca timp de 7 ani sa demareze un proiect, pandelizatoarea PSD a gasit solutia rapida ( doar un an ) : o reamenajare Pavilionului construit de Gheorghiu Dej in anii ’60. Apropo, tot ii place pontanacului Victor Viorel de Gheorghiu Dej, nu ?
Facts : Boc a reusit sa ridice Sala Polivalenta din Cluj, 7200 de locuri,  de la zero cu 19 milioane de euro , Gabriela Firea a semnat sa dea 30 de milioane de euro doar pentru o reamenajare interioara cu 15000 de locuri a Pavilionului de la Expozitie .  Dar sa vedem oare cum stau vecinii nostri ?
– „Belgrad Arena” 25.000 de locuri, a costat 70 de milioane de euro
– „Siemens Arena” Vilnius , 12.000 de locuri la un preţ de 25 de milioane de euro
– „Budapest Sport Arena”, 12.500 de locuri, 40 milioane euro construita in 18 luni
– „Spaladium Arena” Split, 15.000 de spectatori, 50 de milioane de euro
Repet, toate sunt facute de la zero, asa ca faceti o comparatie si, dupa aceea, daca nu vi se pare ca ce a semnat Firea cu CCIR e furt pe fata, mi-o tai si o arunc la rate
In final o idee gratuita pe adresa Gabrieli Pandele Firea si Primariei Municipiului Bucuresti : daca tot s-au pus pe restaurari de edificii staliniste, mausoleul din Parcul Libertatii n-ar merge reamenajat ca inchisoare de lux ? Nu de alta dar stam prost cu locurile in puscarii si se cam pregatesc destui membri ai PSD.

Reclame

Un răspuns la „Bucureștiul că o pradă a PSD : 30 DE MILIOANE DE EURO pentru Sala Polivalentă „Nadia Comaneci” , un second hand garantat de Gheorghiu Dej ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s