Dosarele X : Basescu ar dori dezbateri cu fantomele

andronic-tvr1

” Eu cred că ar fi extrem de util pentru români să vadă dezbateri între premieri-fantomă. Accept dezbateri și cu Tăriceanu și cu Liviu Dragnea, dacă el va fi desemnat premier de PSD. (…) Ar fi extrem de interesant ca cei care sunt lideri de partide să se auto-intituleze: ‘eu sunt viitorul premier’ și hai să facem dezbateri de la premier-fantomă la premier-fantomă…”

Am cateva vesti extrem de proaste pentru Comandante.
Tariceanu, cu cele maximum 5% pe langa care se invarte dar momentan nu e sigur de ele, poate fi doar premierul fostelor neveste iar Dragnea , si mai nasol, nu va ajunge niciodata premier din cauza legii. Sigur ca ar mai fi si varianta de premier pufos Ponta , propus de colegii sai din salonul „Vlad Tepes” de la Obregia , dar ar trebui ca mai intai sa se vindece de buba de la cap.
Asa ca Basescu ar fi mai bine sa se rezume la dezbateri  cu nea Jack  si sa dea acatiste ca PMP sa treaca de cei 5% care, momentan , par departe.
Dat tare mi-e teama ca mai degraba ar face pragul cu ciocanitoarea blonda  decat cu inculpatul Andronic, a carui asociere pe ecranul TVR cu „codrul” ( probabil cel retrocedat lui Prans Pol ) a fost de rasul curcilor

Anunțuri

2 răspunsuri la „Dosarele X : Basescu ar dori dezbateri cu fantomele”

  1. a scos plicusor dan un sondaj care nu seamana cu celelalte (chiar ale psd-ului)doar pentru a-si mobiliza baza si pentru a demobiliza pe cea a pnl (care oricum e domibilizata de la sine). mare jeg e acest nicusoros plicusor dan cu partidul sau care parea curat dar care e plin de penibili

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s