Neamul se va mântui in patru adăposturi antiatomice

fara-titluNu sunt sigur daca e de ras sau de plans , dar sunt foarte sigur ca s-a depasit demult orice limita a bunului simt si ca acest Prea Fericit asista impasibil la spectacol fiind mai degraba preocupat cum se va salva neamul ortodox de la o Apocalipsa atomica la subsolul maretei Catedrale
In timpul asta, secta „Bodyguarzii lui Christos” s-a prezentat pentru a doua oara la Politie alaturi de idolul ei, IPS Teodosie.
CTP ii aseamana cu un clan mafiot. Dumnezeu stie ?!?… 🙂

Anunțuri

3 răspunsuri la „Neamul se va mântui in patru adăposturi antiatomice”

  1. off-topic:
    daca auziti niste propuneri ale administratiei trump care sunt crete, mai ales propuneri traduse in romana de catre adriana dutulescu de la antena 3 , sunt minciuni. pentru ca nytimes , wash post si cnn continua sa minta. deci consilierul lui trump nu e de la kkk, nu se face niciun registru cu musulmanii din america, nu sunt nici niste nebuni pusi consilieri. punct. nici sessions nu e procuror general cu afinitati ku klux klan si pro-segregationist cum zice cnn , new york times si wash post. dimpotriva, a desegregat scolile din alabama , a condamnat la moarte un sef ku klux klan. presa pro-clinton continua sa minta cu nerusinare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s