Ideile PNL sunt admirabile, sunt sublime, putem zice, dar lipsesc cu desăvârşire

image-2016-11-18-21422337-41-afis-campanie-pnl-personajele-lui-caragialeGrupul statuar „Căruța cu paiațe” denumit și ‘Caragialiana’ este un  ansamblu de 16 sculpturi realizate de Ioan Bolborea, reprezentând personajele lui Ioan Luca Caragiale : Farfuridi, Brânzovenescu, Cetățeanul Turmentat, Goe, Zoe, Mam’ mare, Chiriac, Mița, Veta, Zița, Rică Venturiano, Mamița, Trahanache, Cațavencu și Pristanda alaturi de nenea Iancu.
Fix in fata acestora a avut cineva din PNL incomparabila, stralucitoarea, magnifica idee sa faca poza de grup pentru campanie candidatii bucuresteni PNL.
Fiindca, tot de la nenea Iancu citire , ideile politicianului roman sunt admirabile, sunt sublime, putem zice, dar lipsesc cu desăvârşire. La doar 100 de metri distanta se afla statuia marelui Spiru Haret , un reformator invatamantului si educatiei romanesti, de trei ori ministru al PNL…

Reclame

3 răspunsuri la „Ideile PNL sunt admirabile, sunt sublime, putem zice, dar lipsesc cu desăvârşire”

  1. cand il vad pe imbe.cilul de busoi imi vina sa vars. pai busoi spunea deunazi la tv: domnilor , programul pnl e cu propuneri pentru ajutorarea mediului de afaceri. ziaristul il intreaba : si propuneri pentru ajutorarea oamenilor aveti? imbecilul busoi raspunde: noi avem program pentru ajutorarea mediului de afaceri.

    eu nu inteleg de ce acest busoi e promovat insistent? nu vede pnl ca busoi e moartea pasiunii? cine il sustine pe acest politician fara carisma, plictisitor si enervant? parca incep sa cred sondajele pesedistilor care dau psd la 40 si ceva la suta si pnl la 26-27 %….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.