PSD sau Populism Socialist Decerebrat ?

Sigur ca orice masura IMPOTRIVA ROMANILOR este sprijinita de Propaganda Sorosista si de Noua Armata Sovietica numita PNL si coordonata de Tovarasa Alina ( spaima copiilor cuminti)!!!

Am inceput citand din tembelul vesel Victor Viorel, care se lauda ca nu are postaci si toate cretinismele le scrie cu manuta lui, dar nu el sau condamnatul Liviu Dragnea nu fac tema acestei postari
E vorba despre IQ votantului PSD. Cat de redus poate fi acesta, intre ce limite cu doua cifre se incadreaza, daca oamenii astia nu inteleg ca sunt doar tinta batjocurii unor golanasi care le arunca iluzia unor castiguri de rahat , dar  numai in pragul alegerilor ?
Ce-ai facut, de ce ai asteptat ultima luna dinaintea alegerilor ca sa votezi ( impotriva legii responsabilităţii fiscal-bugetare care spune clar ca asa ceva e interzis cu 6 luni inaintea de alegeri ) niste majorari discriminatorii de salarii si eliminari alandala de taxe ? Pai n-ai guvernat  3 ani si jumatate, ce ai pazit ?
Pe scurt o demagogie atat de ieftina incat ar rade si curcile din Teleorman. Dar prostimea din acelasi judet, sarac si prost l-ar fi numit Brancusi, voteaza PSD…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s