Votul din Republica Moldova ne-a aratat si cat de tampit e Victor Viorel Ponta


225446maximCe a uitat neterminatul  de Ponta sa mentioneze ?
Chiar daca, intr-adevar, din saracia de buget a Romaniei le-a facut moldovenilor 1001 de cadouri in 2014, rezultatul lui  in noiembrie 2014 in Republica Moldova  a fost urmatorul :
Klaus Iohannis – 78,59%, Victor Ponta – 21,41%
Cand mai citesc pe la unii „cunoscatori”  ca V.V.Ponta e un tip inteligent, chiar ca imi vine sa vars…

Reclame

6 răspunsuri la „Votul din Republica Moldova ne-a aratat si cat de tampit e Victor Viorel Ponta”

 1. Ce atâta importanta pe el? A pierdut pe spinarea lui, a manipulat ca sa câștige si a pierdut cu aplauze furtunoase. Un biet politruc, prost învățăcel al lui Iliescu. Năstase ar fi avut mai mult de câștigat ca el anul trecut.

  1. Uitati-va, putin, pe „scara” in jos la presedintii PSD: Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Pictor Vuie Monta si Decat Liviu Dragnea si intrebati-va sincer daca se poate mai jos de atat pentru PSD. Celor care isi fac iluzii pentru decembrie 2016 le sugerez sa se intrebe daca poti avea success mergand tot in jos, la vale.

   1. Si ti se pare ca iliescu e vreun chomolungma al politicii romanesti?! Sau nastase vreun mont blanc dambovitean?!
    Toti sunt niste labe triste cu damf de parfum facut pe vapor.

 2. Victor Viorel Ponta foloseste o fraza pe care eu nu o inteleg: “Si da- trebuia sa ne implicam in Moldova sa nu iasa Dodon Presedinte – nu sa ne jeluim acum!” Adica cum sa ne implicam in alegerile din Moldova? Nu ar fi amestec in treburile altui stat? Pana una-alta Moldova e un stat independent ai carui cetateni voteaza cum vor. Genul asta de patriotardism, de patriotard de serviciu da bine la o anumita categorie de insi. E simplu sa spui fraze sforaitoare ca ai impresia ca nimeni nu poate sa te contrazica. Ce poate fi mai frumos decat sa ne recapatam teritoriile pierdute? Dar chestia asta nu se face asa cum bate campii V.V.Ponta: prin gargara si aruncat cu capul inainte. Apoi mai da o tura pe la DNA mandru ca e roman. Ce ar trebui sa facem? Sa invadam Moldova pentru ca e teritoriul nostru? Am putea sa facem fata Rusiei intrun asemenea caz? Sau crede V.V.Ponta ca de acum inainte o sa sara Trump sa ne apere? Sau trebuia sa ne implicam si in alegerile din America? Poate niciodata nu o sa ne mai reunim. In fond istoria e nedreapta. Important ca Moldova sa fie cu adevarat independenta, cu viziune democratica, mai putina coruptie si o dezvoltare buna economica, pentru cresterea nivelului de trai. Dar nu stiu de ce am impresia ca asta nu depinde de Romania, care nici pentru ea nu e in stare de mare lucru. La fel si amicul lui, Basescu, care si-a luat si cetatenie moldoveneasca sau amicul Dragnea. Adica atunci cand esti idiot iti gasesti un subiect si o tii tot asa. Gen unirea cu Moldova, familia crestina, etc, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s