Cum o prostie a lui Basescu il va ajuta pe Igor Dodon sa castige alegerile

Care este de fapt istoria clipului de mai sus ?
Basescu*, intr-un moment bahico-euforic, a declarat în seara zilei de 11 noiembrie, la Realitatea TV, că Maia Sandu a promis Departamentului de Stat al SUA că unica soluţie pentru Moldova este Unirea : „Este femeia care Victoriei Nuland i-a spus că soluția de viitor a Republicii Moldova este unirea”
Igor Dodon nu a ratat ocazia sa sara imediat si sa preia prostia

  • „În faţa unui pericol evident, noi trebuie să ne unificăm forţele, iar pericolul este real. Băsescu a declarat recent, că Maia Sandu a promis în Departamentul de Stat al SUA că unica soluţie este Unirea cu România. Maia Sandu care este cetăţeancă a altui stat, care pledează deschis cu Unirea cu statul vecin. Ei au un plan foarte clar – Unirea din 2018. Noi nu trebuie să le permitem acest lucru. De aceea, stimaţi prieteni, tovarăşi, concetăţeni, noi suntem obligaţi să ne consolidăm forţele pentru duminică, 13 noiembrie

Maia Sandu a reactionat ” Vă spun cu toată responsabilitatea că nu m-am întâlnit niciodată cu Victoria Nuland.” dar era deja tarziu, raul fusese facut.
Reamintindu-va ca peste 50% din populatia de peste Prut nu e de acord cu o unire cu Romania, revedeti clipul de la inceput , ganditi-va cui a folosit si hai sa vedem rezultatele de maine…

* In mod cert, Basescu nu a facut-o intentionat , dar gafele de genul acesta costa scump.

5 răspunsuri la „Cum o prostie a lui Basescu il va ajuta pe Igor Dodon sa castige alegerile”

  1. Trumpitul de Băsea trebuia să dea cu mucii-n fasole… merită să fie votat, că doar e anti-establishment și nu e politically correct 😀

  2. Ba eu cred ca a facut-o intentionat.Cel mai bun kaghebist este cel care se camufleaza cel mai bine in patriot,unionist,etc.Uitati-va la faptele lui din trecut,unele aparent inexplicabile.Sper sa se gaseasca cineva si prin serviciile americane sa-l scuture odata pe acest nemernic numit basescu.

  3. Cred ca se va face de kko cu pronosticul lui (victorie Maia Sandu cu >53%). Probabil ca participarea la vot va fi afectata de vremea rea, ceea ce il va avantaja pe Dodon.
    Mai cred ca il va afecta la credibilitate „gafa” cu Victoria Nuland, dar in Basarabia ci aici. Mai ales daca 1-2 televiziuni vor dezbate subiectul, macar la rubric humoristica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.