Dragnea Liviu a anuntat numele premierului PSD

jenela

”Este un domn care arată bine”

Bine servit cu intrebari de catre o salariata a PontaGhita TV, Dragnea a simtit nevoia sa-i demonstreze din maini cat de mare e democratia in PSD si, in breaking news, exclusiv desigur, sa anunte numele viitorului premier pe care il va propune PSD : ” E un domn care arata bine”
Ne-am linistit : nu e vorba nici de Ponta, nici de el
Altfel, salut creativii creatori ai titlurilor  RTV care ori au caracterizat ceea ce se vedea live, ori si-au facut o autocritica constructiva, binemeritata

Reclame

3 răspunsuri la „Dragnea Liviu a anuntat numele premierului PSD”

  1. Pai cred ca de astfel de “aliati” s-au saturat si americanii. Si nu inteleg de ce suntem speriati acum? Pai nu asta ne-am dorit? Nu i-am injurat si noi si restul Europei, cam prefacuta, pe americani, ca se baga peste tot si pana la urma se ne mai lase dom’le in pace. Ei iata ca asta se va intampla. O sa-i asteptam pe americani de acum incolo mult si bine. Pana se vor urni sa dea si doar o simpla declaratie in favoarea noastra, va curge multa apa pe Dambovita. Trump nu e antisistem. Pana la urma e singurul sistem viabil conceput de om pe aceasta planeta. Altul mai bun nu avem pentru ca noi nu suntem mai buni. Si el e produsul acelui sistem. Sigur, America isi are drumul sau, institutiile sale. America nu sta intr-un om, fie el si presedintele. Dar, probabil, uneori se va vedea stilul lui dur, transant si tendinta de a conduce Administratia ca pe o afacere. Ceva genul “daca fac asta mie ce-mi iese?”. America nu poate fara Europa, iar Europa nu poate fara America. Numai ca acum America pune o virgula. Intre timp noi cu ale noastre: Ponta, Dragnea, Baselu, Pandele Firea, alegeri, tara jefuita de 26 de ani,slabita, saracie, minciuni, tristete si multa mizerie din partea presei. Asa va incepe Romania 2017. Debusolata,fara repere, fara valori, fara viitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s