Madama, vițeii și Soros : ce vă mai place să fiți patrihoți !


1_mirel_palada_-_va_place_societatea_aproape_civila_va_place_sa_va-_-_2016-11-07_03-29-34Nu m-as fi obosit  sa deschid fituica online „Felinarul Rosu” in care  madamei-sefe i s-a servit un material care combate tare la Soros,  daca n-as fi vazut bancurile online pe seama celor doi Mirel din imaginea alaturata . Cum ar zice intelepciunea populara : „Bou la bou rage, prost la prost trage”.
” Va place societatea aproape civila? Va place sa va luati tara inapoi, sa o dati pe gratis lui Soros? Ce va mai place sa fiti fraieri” se pronunta fostul bursier Soros. Ce-i drept domnul, oarecum abulic din fire, are cu totul alte preferinte
– Nu prefera societatea ‘aproape’ civila, ci mogulii aproape securisti
– Nu ii da tara gratis lui Soros, i-o da contra unui bacsis mic inculpatului Ghita
– Nu ii place sa fie fraier, ii place sa fie smecher de Dorobanti ( colt cu Eminescu , if you can read me )
– Nu ii place sa candideze ( nu ca i-ar pasa cine candideaza  ,  listele PRU nici macar pe situl partidului nu exista ) fiindca, ce oroare, ca sa candidezi e nevoie de o declaratie de avere ( if you can read me bis)
= In fine, ca un climax demn de nenea Iancu , il detesta pe Soros dar a iubit banii lui.
Cat despre polologhia servita autoarei si  papagalilor din subordine, urmandu-le strict rationamentul, as plagia cam asa : vanzarile, fie ca este vorba despre vandutul de actiuni, sau despre vandutul unor terenuri, se fac doar pe bani. Ia urma banilior ( sic ! ) , si vei intelege negresit cine ce a vandut, cine ce a cumparat !
Cine a vandut, cine a cumparat ? Dar asta stim din rechizitoriile DNA, pufosilor

  • „Pentru a-și exercita influența asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei și a celor din cadrul SC Hidroelectrica SA, la începutul anului 2012, ( Udrea Elena n.m. ) a primit de la același om de afaceri ( Buzaianu Bogdan – Energy Holding n.m. ) , prin intermediar, suma de 3.800.000 USD și o creanță de 900.000 de euro pe care una din firmele controlate de omul de afaceri o deținea ca urmare a unui împrumut garantat cu pachetul de 90% din acțiunile la o societate comercială cu activitate în mass-media ( Evenimentul Zilei S.A. n.m. ) . În anul 2011, pentru a ascunde beneficiarul real al creanței de 900.000 de euro, primită cu titlu gratuit de la omul de afaceri, îi solicitase unei persoane ( Andronic Dan Cătălin n.m. ) să încheie un contract de novație cu schimbare de creditor pe o firmă a respectivei persoane”
  • Procurorii au instituit măsura sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri mobile și imobile ce aparțin inculpaților Truică Remus, Roșu Robert Mihăiță, Andronic Dan Cătălin, Marcovici Marius Andrei, Mateescu Lucian Claudiu, Al României Paul Philippe, Sc Reciplia Srl, Păvăloiu Nela, Mușat Apostol, Dima Niculae, Jecu Nicolae și Chiriac Theodor.

Inchei in nota aceluiasi rationament stralucitor, mirelesc : cand traiti din banii unor inculpati penali, fie ei Udrea, Ghita sau Andronic, numai oameni cinstiti nu va puteti numi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s