Ce faceai fai Gabi, aveai chef sa-ti plimbi fanii prin Israel?


Descoperiti personajul din foto care nu are absolut nicio legatura cu restul fiindca madam Pandele Firea, mai timida, nu publica componenta delegatiei care s-a plimbat in Israel.

Reclame

8 răspunsuri la „Ce faceai fai Gabi, aveai chef sa-ti plimbi fanii prin Israel?”

  1. stirea din america e ca fbi opreste cercetarile la hillary in chestia cu mail-urile cu documente clasificate. aproape toata presa din america zice „gata , hillary nu mai e corupta! s-a razgandit fbi si ea nu a incalcat legea” . GRESIT! inca e cercetata de catre fbi in cazul fundatiei clinton si in alte 2 cazuri. din 4 cazuri au mai ramas doar trei cercetari ale fbi in cazul ei. dar sunt sigur ca ctp, cumpanasu, cozmin gusa, chifu si alti retarzi precum cristian diaconescu o sa manance rahatul de la new york times si cnn si o sa zica uite domnilor, hillary e curata ca lacrima!

      1. e ca si cum l-ai pune pe nutu camataru in fruntea americii. oricum , inca se joaca. deja se observa o crestere in sondajele de dimineata a lui clinton , mai ales la electoratul feminin. poate fbi a jucat pentru ea pana acum. nu cu trump, cum ziceau unii. hmmm…… oricum minciunile care s-au spus despre trump sunt de acelasi calibru cu cele spuse despre iohannis. minciuni, minciuni, minciuni propagate de new york times, wash post, cnn….

      2. nivelul de minciuni de la cnn a atins cote uriase. aproape de fiecare data cand verific stirea, ba e o trunchiere, ba e o scoatere din context, ba vorbea despre altcineva, nu despre ala de care spune cnn sau new york times. pur si simplu televiziunile mint. incredibil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.