Demagogi în dialog : Bănicioiu-Dragnea despre Sănătate

14915482_1213480222048116_6563257566172031548_n

„Noi nu mai vrem ca românii să meargă la Anadolu şi AKH (…) Discutăm de o ţară care are un guvern de un an şi ceva de zile şi are şi pe cineva la Ministerul Sănătăţii”

Mai intai, cum despre obraznicia condamnatului Dragnea nu are sens sa mai discutam, sa  informam unicul neuron activ al taranusului din Teleorman despre doua chestiuni.
Prima e ca, pe vremea cand era premier, chiar amicul lui, inculpatul  Viorel Victor Ponta a mers sa se opereze in Turcia. A doua e ca guvernul Ciolos a primit votul PSD in Parlament pe 17 noiembrie 2015 asa ca „un an si ceva” poate  fi doar cu artimetica deprinsa la Saele, dar sa lasam , prostii oricum nu „pricepe”.
Care e de fapt treaba cu barocamera Secţiei de Arşi de la Spitalul Floreasca ?
Aceasta a fost furnizată în 3 decembrie 2013* şi achitată în 13 decembrie nefiind pusă în funcţiune de furnizor. Furnizor : firma Gemedica SRL, detinuta de un amic al lui Sorin Oprescu, Cătălin Galea, având împreună Clinica Medicală „Academica”.

  • În 24 mai 2016, Guvernul a sesizat Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 pentru întocmirea nereală a procesului-verbal de punere în funcţiune a barocamerei de la Unitatea de Arşi a Spitalului Floreasca şi pentru plata contravalorii acesteia către furnizorul SC Gemedica SRL, precizând că verificările Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii confirmă că Secţia de Arşi de la Floreasca nu este încă pe deplin funcţională

Deci ceea ce nu i-a trecut prin creier geniului Banicioiu Nicu care, dupa propria-i declaratie, se ducea la taieri de panglici ca lautarul la nunta, a rezolvat ministrul Vlad Voiculescu  la doar 2 luni dupa numire  ? Bun, asta-i una.
A doua e gogoasa colosala pe care o serveste PSD, a cata oara ?, prostimii dispuse sa ii creada. Dupa ce au condus guverne in 17 ani din cei 25 trecuti , acum se vor apuca de construit spitale, de marit salarii, s.a.m.d. De ce nu a facut-o stralucitorul Ponta, in cei 3 ani despre care latra pe toti peretii facebook ca a fost cel mai bun premier ? Mister.
A treia si ultima, un sindicat de partid, de Sanitas e vorba, ai carui lideri care castiga mii de euro lunar, cere demisia singurului ministru care s-a apucat sa demaste coruptia din Sanatate ?
Mars, ma, credibililor,  cantati la alta masa…

* Inca nu am vazut vreo explicatie venind dinspre Nicolaescu Eugen

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s