Liviu Dragnea : PSD nu sustine organizarea referendumului initiat de „familia crestina” pentru revizuirea Constitutiei in aceeasi zi cu alegerile parlamentare

PSD nu susține organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției în aceeași zi cu alegerile pentru Parlamentul României. Știu că a fost inițiativa unui coleg. PSD nu susține această inițiativă din mai multe motive. Dezbaterea în sine este una foarte profundă și subiectul este foarte profund și nu vreau ca dezbaterea și discuțiile despre tema acelui referendum să fie amestecate cu campania electorală. De asemenea, 11 decembrie este o zi extrem de importantă pentru viitorul României și cred că românii ar trebui să aibă posibilitatea să discearnă (…) ce trebuie să facă fiecare partid. Amestecarea acestor două teme de dezbatere nu face bine. Poporul, românii trebuie să decidă prin referendum, dar nu organizat odată cu alegerile”

Asa a glasuit Liviu Dragnea azi intr-o conferinta de presa, dupa ce toata dimineata presa a anuntat contrariul bazandu-se pe initiativa celor 2 senatori ai PSD, Dontu si Corlatean.
Cunoscand cinstea si corectitudinea lui Dragnea pariez ca de fapt are intentii exact inverse celor declarate. Pe de alta parte ma astept ca Brigada Vlad Tepes alcatuita din Ponta-Ghita-Palada sa declare ca Soros l-a cumparat pe Dragnea care de fapt e gay

Anunțuri

3 răspunsuri la „Liviu Dragnea : PSD nu sustine organizarea referendumului initiat de „familia crestina” pentru revizuirea Constitutiei in aceeasi zi cu alegerile parlamentare”

  1. Sau s-au prins ca s-ar putea sa atraga lume la vot cu referendumul asta ( oameni foarte porniti pe DA sau pe NU care in alte conditii nu erau foarte hotarati sa iasa la vot).
    Si cum stiu si ei ca orice procent in plus de participare le scade sansele de a face 50%, incep sa isi dea seama ca isi dau singuri cu tesla-n….

  2. Şi eu cred ca Morrissey.
    Părerea mea, Dragnea ŞTIE că referendumul ar scoate la vot revoltaţi care altfel sunt decepţionaţi de întreaga clasă politică şi nu votează.
    Ori preşedinţia fix aşa au pierdut-o, i-au scos din casă, la vot, pe alde fi-mio…

    1. Pe de alta parte, KWI ar fi avut (are, inca?) posibilitatea sa cheme populatia la referendum, de exemplu cu intrebarea „Sunteti de accord cu abolirea imunitatii parlamentarilor pentru delicate de cod penal?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s