Alianta tip anus contra naturii : Mihăiţă Vîrză consilier PMP , candidat PSD

Mihăiţă Vîrză a ajuns consilier general din partea UNPR, pe listele PSD
Dupa care, chiar daca UNPR s-a topit în PMP, si domn’ Mihăiţă Vîrză este membru  al partidului lui Băsescu, el voteaza linistit tot cu PSD si Firea.
Acum insa incepe distractia masiva
PSD a înregistrat , joia trecută, candidatura lui Mihaita Vârză pe listele de Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, dar Vârză nu a demisionat din PMP. Dacă ar fi demisionat, Vârză şi-ar fi pierdut automat funcţia de consilier general
„Calitatea de consilier local sau de consilier judeţean încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de pierdere a calităţii de membru al partidului politic sau al organizaţiei minorităţilor naţionale pe a cărei lista a fost ales“ – articolul 9, lit h, din Statutul aleşilor locali.
Dar daca nu era membru PSD putea fi pus pe liste ? Exclus. Legea spune că nu poţi candida pe listele unui partid dacă nu eşti membru cu acte al acelui partid.
Povestea , preluata din Adevarul, reprezinta un exemplu despre golaneala gigantica la care e supus zilnic electoratul
Firea & PSD isi trece magariile prin Consiliu cu votul unuia momentan in PMP. Basescu tace ca proasta-n targ, de Turcescu, ce sa mai vorbim, inghite orice , daca-i ordin cu placere.
PNL si USR care ar trebui sa faca opozitie la baioneta, in mod cel putin ciudat, inca nu am remarcat sa reclame situatia.
Pai stimabililor, veti veni peste o luna sa ne cereti votul cu refrenul obisnuit „PSD fura, noi va aparam, bla-bla-bla”. Deci, dati-mi un motiv sa va cred, ok ? Bafta.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Alianta tip anus contra naturii : Mihăiţă Vîrză consilier PMP , candidat PSD”

  1. Ciprian Ciucu a scris ceva, dar parcă vorbește singur:
    „Există un tip în Consiliul General la București, îl cheamă Mihăiță Vîrză, acest individ nu este prin nimic remarcabil, dar nu poate trece neremarcat. Vine din zona lui Gabriel Oprea, de la UNPR, a fost primul UNPR-ist propus pe lista comună a UDMR cu PSD. Șe știe, UNPR a fost absobrit de către PMP, deci dl. Vîrză, teoretic este membru PMP. Caz în care nu și-a dat demisia. Și nu și-a dat-o deoarece ar fi trebuit să plece din Consiliul General, conform legii.
    Bun… doar că dl. Vîrză se află pe lista PSD pentru Camera Deputaților. Conform legilor electorale, un om nu poate face parte din două partide politice și, ca să fie pe o listă electorală, trebuie să fie memebru de partid! Altfel nu se poate! Dl. Vîrză, pentru a fi în Consiliu, trebuie să mai fie membru PMP, sau cel puțin membru UNPR, partid care nu mai există.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s