” Sper să crăpi ” – minutele de ură ale propagandiștilor


Daca vedeti vreo diferenta intre studentul dat afara aproape instantaneu de Hotnews si propagandistul pufos al lui Ponta ‘Vlad Tepes’ Ghita , semnalati-o cu incredere fiindca mie imi scapa.
O pozitie cel putin interesanta are insa  Tolontan Catalin. Pentru el, cumplita magarie a lui Ponta, declansatoarea furtunii din paharul cu apa ,  este inexistenta, dar…

  • Două vorbe despre Victor Ponta. Prin postarea de pe Facebook, Hotnews a coborît nivelul. Apoi, prin faptul că a reacționat atît de repede, redacția a luat ștacheta din praf și a pus-o unde îi e locul. Dacă Victor Ponta ar fi ieșit și ar fi spus ”Înțeleg ce s-a întîmplat, a fost o eroare, nu încurajez limbajul urii și accept scuzele redacției Hotnews” el ar fi elevat și mai mult ștacheta.

Sper ca e clar : daca Hotnews a coborat nivelul, Ponta care e un sfant, nu putea decat sa il ridice.
Iata cum, prin grija unora care pozeaza in impartiali,  observam ca se formeaza doua categorii de cetateni. Una a politicienilor si  propagandistilor acestora, care au tot dreptul sa  injure cum si cand au chef si  pe care „impartialii” se prefac a nu ii vedea.  Cealalta categorie, daca are tupeul sa raspunda cu aceeasi moneda, e culpabila si deci facuta praf cu prima ocazie. Putea Hotnews sa coboare si mai mult stacheta presei din haznaua in care se afla ?
Daca Tolontan se plictiseste, poate sa analizeze, desigur  cu ajutorul unui psihiatru, nivelul de sanatate al colegului de trust din clip.

Ca sa ii fie mai usor , transcriptul acestui indignat e urmatorul

„Îmi bârâie unul cu motorul în cap. Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv eu pe cretinul ăsta… stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare. Pe bune! Prietene, eu pe-ăsta îl caut acasă! Să moară în chinuri groaznice și să îi sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de-adineauri să se întoarcă aici. Jur că vin doar eu după el. Să vezi ce bucată îi dau! Dacă îl prind pe ăsta, vom avea cel mai mare rating din istoria televiziunilor. Să mă mut eu de aici pentru că vrea un cretin?!”

Succes, Tolontan, si nu uita : studentul acela a fost dat afara de Hotnews, sanatosul din clip e inca tinut pe post de patronii tai.
De aceea e de preferat sa nu stai la discutii cu mahalagii deghizati in propagandisti sau cu deontologi bine sponsorizati mascati in impartiali. E preferabil sa eviti ambele categorii sau, daca din intamplare ti-ai manjit talpa de rahatul pe care il lanseaza zilnic ambele tabere in presa sau in online , te stergi si iti vezi de drum.
ponta_84356400Cat despre mine, prefer oricand mult mai amuzanta categorie a papagalilor comici,  vizibili alaturi discutand despre amenintarea cu moartea la adresa patronului PontaGhita

Anunțuri

Un răspuns la „” Sper să crăpi ” – minutele de ură ale propagandiștilor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s