Elena Udrea crede despre ea că e o târfă ?!?

  • PAȚACHÍNĂ, pațachine, s.f. 1. (Bot.) Verigar. 2. (Fam.) Epitet injurios pentru o femeie vulgară, strident îmbrăcată, cu purtări necuviincioase ; epitet pentru o femeie de moravuri ușoare. – Et. nec.

ce-i-a-ar-tat-elena-udrea-unui-simpatizat-sutienul-ori-medalionul-70160Cam incompleta editie a  DEX se pare ca poseda inculpata maicuta seminarista de la Cluj sau , cine stie , daca a ales varianta extrema poate ca e vorba de un fel mai original de autocritica ?!? Caci despre „vulgara , strident imbracata” vorbesc cam 1001 de poze, madam…

Reclame

2 răspunsuri la „Elena Udrea crede despre ea că e o târfă ?!?”

  1. Borfeta bate campii. Ce treaba are CNCD cu faptul ca o face ala patachina? Vrea sa spuna ca e discriminata ca nu le face si pe altele, patachine? Sau poate se simte putin ciorela vopsita si atunci, cam da, treaba chiar e de competenta CNCD.
    Tot ea mai pomeneste, in treacat, ca ala o fi actualmente ziarist la RM, dar a lucrat si la EvZ, cu alte cuvinte, ii manca din palma cat a fost ea la putere, iar acum e ingrat si o face patachina. Ma tot gandesc, poate ca incrimineaza EvZ, deci discrimineaza RL? Dk mai stie, cred ca ceasul ei din bucatarie nu mai face tic-tac ci BUUUM-BUUUM. Cum e aia? 22 ani, 4 luni si 10 zile, suna bine? Chiar foarte bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s