„Sper sa crapi Victor Ponta „

deontologie-hoptnesSituatia sta cam asa :  niste unii ca Ponta sau alti psihopati din PRU,  golanasi pe care ii poti cumpara sau vinde cu doi lei kilu’ la orice colt de strada, au voie sa injure in toate felurile pe cine vor ei fiindca alte jeguri, bine remunerate,  le vor gasi scuze de tot felul.
Un fel de sluga pupincurista de la Grivco, anal-izd militar cica, crede despre mizeria de dimineata a lui Ponta ca ar reprezenta  un „pamflet”.
Bref, Hotnews si-a dat afara angajatul care a rabufnit vazand dejectiile lui Ponta. Ideea e ca 99 % dintre comentatori ii injura pe Hotnews care, in fond, isi merita soarta : Ponta ii mascareste zilnic, ei se prefac mari democrati.
Eu am alta parere putin mai nuantata : sper sa ajungi la puscarie, Victor Ponta. Si, de regula, parerile mele se cam intampla.

Reclame

4 răspunsuri la „„Sper sa crapi Victor Ponta „”

 1. După ce Băsea a dat tonul la invective la adresa „veneticilor” Julien și Werner, nu se putea ca micul labagiu Pokemonta să-i nu țină isonul… Labagiii ăștia 2 coabitaci și rrromâni verrrzi se merită unul pe altul cu prisosință

   1. În plus, poate are pralea Mircea ceva tips & tricks cu privire la cum se scapă eficient săpunul, dacă e mai bine cu Alifie sau fără etc., dacă tot i s-a prelungit sejurul în cuibulețul de nebunii de la Poarta Albă:
    http://m.mediafax.ro/social/mircea-basescu-nu-va-fi-eliberat-conditionat-decizia-tribunalului-constanta-fiind-definitiva-15898685

    Și apropo, să văd dacă am o sticlă de șampanie pe-acasă:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1412937472053133&id=361235817223309&ref=page_internal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s