Pontanacul Victor Viorel si cei 13 ani de puscarie pentru famiglia mafiota Cosma, garantata by Ghita

Pentru ca tinerii „frumosi si liberi” sau militantii PNL-isti sigur nu gasesc romanul lui Stendhal pe Facebook si nici nu il pot citi pe Hotnews le spun eu finalul – Julien ajunge la inchisoare (ca aveau si pe atunci in Franta tot un fel de DNA😁 )!

Ca Victor Viorel face misto pe facebok  de numele lui Dacian Ciolos e firesc si normal pentru un copil tampit, plictisit intre doua infatisari la Inalta Curte.  Sigur e ca la fel de bine s-ar fi putut intreba daca pe el nu l-au botezat dupa Victor Frankenstein, dar zic ca nu e cazul sa ii dam idei. Atat il duce mintea, atat produce.
Insa figura de stil cu puscaria ( nu e deloc sigur daca,  educandu-l, onorabila coana ma-sa i-a povestit si despre funia din casa spanzuratului ) e magnifica fiindca, fix ieri, Ponta a putut afla ca

  • Instanta suprema l-a condamnat pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma la opt ani de inchisoare, pe fiul sau, deputatul Vlad Cosma, la cinci ani de inchisoare, iar pe omul de afaceri Razvan Alexe, la doi ani si sase luni de inchisoare, decizia ICCJ nefiind definitiva. (…) Mircea Cosma este cercetat sub control judiciar si in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, fiind acuzat de sprijinire a unui grup infractional.

Ca sa-i reimprospatam amintirile,  cu speranta ca le va duce vechilor amici chiftele  la puscarie, institutie de care nu-l mai desparte multa vreme nici pe el,  cateva poze


Vorba cuiva : PontaGhita nici nu stii, ce famiglie mafiota mica incepi sa detii.
Si cum in prima imagine Ponta e incadrat de 10 ani si jumatate cu executare, sa speram ca in curand vom putea numara in aceeasi imagine 15*.

* Ieri la ICCJ , depozitie de martor :
„Despre autoturismul Mitsubishi ştiu că a fost cumpărat de Şova în leasing financiar, dar a folosit pentru o foarte scurtă perioadă de timp, după care l-a dat cu titlu de sponsorizare pentru participarea la competiţiile sportive lui Ponta Victor. I l-a dat şi în virtutea calităţii de avocat cu care avea colaborare. Legat de maşina Audi ştiu că a existat în firmă o astfel de maşină, dar nu ştiu de cine a fost folosită. Ambele maşini ştiu că au fost predate în anul 2009”, a adăugat Cernov. Întrebat de procuror dacă există vreo legătură politică între el şi Ponta sau Şova, Cernov a răspuns că a fost membru PSD din 2002, coleg de guvern cu Ponta când era şef al Corpului de control, în 2002-2003 şi că a fost consilierul personal al lui Şova în 2013-2014.”
Tic, tac… 🙂

Reclame

2 răspunsuri la „Pontanacul Victor Viorel si cei 13 ani de puscarie pentru famiglia mafiota Cosma, garantata by Ghita”

  1. Nu cred sa existe vreo lovitura mai devastatoare pentru PSD, venita din justitie, decat aceasta condamnare. Nu cred sa existe vreun singur lider pesedist care sa nu se intrebe, „bah, daca astora le-a dat atat de mult pentru o amarata de afacere, oare eu cat as putea lua?”. Tic, tac …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s