Cuplul Pandele & Firea lucreaza : viitorul senator Rosiianu Cornelius garantat de Ceausescu Nicolae. Plus „Festivalul Rodica Popescu Bitănescu”

firea-paaandelePSD Ilfov l-a propus pentru un mandat de senator pe pozitia a doua, eligibila, chiar fostul mancator de cacat din perioada dictaturii comuniste, cand ne anunta seara de seara la telejurnal despre „minunatele realizari ale partidului si tovarasului Nicolae Ceausescu”:  Cornelius Rosiianu
La Ilfov, da ? Propus de PSD aka Pandele si Firea, da ? Da, fiindca hartia igienica pe care i-a dat-o in decembrie 1989 Victor Rebengiuc ca sa se stearga la gura, nu i-a fost de ajuns.
In timpul asta , in sedinta de Consiliu General

Ati inteles, da ?
3 milioane de euro în plus pentru proiecte culturale și festivaluri precum Festivalul Rodica Popescu Bitănescu, Festivalul Corurilor Școlare, Gala premiilor municipale, fără a se face o detaliere transparentă a alocărilor. Totul a fost trecut la capitolul bunuri și servicii
Pentru ca atat stie sa faca PSD : sa fure si sa-si bata joc de toata lumea

Reclame

5 răspunsuri la „Cuplul Pandele & Firea lucreaza : viitorul senator Rosiianu Cornelius garantat de Ceausescu Nicolae. Plus „Festivalul Rodica Popescu Bitănescu””

  1. Uite de-aia tre sa intre USR-ul in Parlament.
    Admitem ca sunt copii prosti, nepriceputi, nu sunt „politically correct” ( vai!!), haiduci care nu stiu jocul si nu stiu cum se face politica, vor fi mancati de vulpoii batrani din Parlament etc etc. toate astea..
    Dar macar or sa dea pe goarna toate cacaturile care se vor face in Parlament ( asa cum se fac acum in PMB), ceea ce e esential intr-o tara fara presa libera.. Apropo, mi se pare incredibil cat de importante au ajuns blogurile din punctul asta de vedere.

    1. Perfect de de acord. Cu toate limitele, USR sunt de preferat by far unor Sulfine, Roberte si Paule-Vass. Sunt pur si simplu altceva, deocamdata, acceptabil

  2. Din pacate Pandele a fost aleasa liber si nu prin frauda. Asta e nivelul in Bucuresti, iti dai seama ce e in tzara… Nimic nu vine bine din spate, viitorul e de foarte cacao. Cum sa coagulezi o miscare cat de cat spalata si cu oameni fara pata?! Nimeni nu stie practic cum se face asta, cu exceptia, poate a serviciilor, dar astia nu au nici nu interes in a lamuri si clarifica …

  3. Bai, rosianu, esti nebun? Ala trebuia impaiat, nu nominalizat. Si expus la muzeul de stiinte ale naturii „exemplar de mamifer mancator cacat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s