Scenariul #Colectiv a fost organizat de Soros si o forţă ocultă

corina-cretu-cu-george-soros-la-sediul-comisiei-europene

  • „Este evident că s-a aşteptat în mod organizat dăramarea guvernului României, iar în acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a fost ameninţat, a fost obligat să aleagă această soluţie. Nu a fost un act de laşitate, practic avea de ales între a vedea în Bucureşti alţi morţi, alţi oameni bătuţi de jandarmi şi a lămuri lucrurile în faţa acestei puteri oculte. Ponta, considerând că nu suntem încă deplin capabili de a înţelege cine sunt oamenii ăştia şi ce putere au ei, a luat această hotărâre. Atunci, erau pregătiţi oameni cu cocktailuri molotov să incendieze, să atace primăria sectorului 4 şi să-l scoată pe Piedone. Ponta a ordonat evacuarea întregului guvern în acea noapte”
  • Forta oculta este reprezentata de aceasta retea facuta din oameni pregatiti in ONG-urile acelui domn Soros si a avut un plan organizat inainte si dupa Colectiv astfel incat sa ia puterea in Romania. Un transfer nelegitim de putere organizat s-a intamplat dupa acel eveniment…”

S-a inteles, da ? George Soros ( probabil dupa ce a complotat cu Corina Cretu ) si oculta mondiala ( Bilderberg, iudeo-masoneria plus Iluminati ) puneau la cale  puciul impotriva patriotului plagiator Victor Viorel Ponta si, cum s-a ivit ocazia , pac-pac, gata cu el.
Declaratiile de mai sus nu le-a comis vreun pacient de la Socola, ci  Sebastian Ghiţă, la ospiciul particular propriu intitulat RTV in prezenta pacientilor Chirieac, Zara, Abraham si, desigur a inculpatului Ponta, plagiind aproape cuvant cu cuvant ce a scris alt sanatos la cap, Peia Ninel. Cert e doar ca salariatei-marioneta din studio, nici macar o secunda nu i-a trecut prin cap sa-l intrebe : amice, patroane, daca stiau de organizarea grupurilor lui Soros, Ponta & Oprea de ce nu au luat masuri ? Mister. Suspans. Breaking News. Live. Exclusiv. Numai la PontGhita TV.
Acum, nu de inculpatul Ghita si de cucuvelele de pe creierul lui e vorba aici, nici de consilierii plecati cu sorcova pe care i-a angajat, e vorba de alegerea clara a publicului tinta : retardatii cu drept de vot, fiindca doar atunci cand esti putin ticnit, cele 389 de voturi cu care  Parlamentul a investit un guvern  se poate numi ” transfer ilegitim de putere ”
Dar sa faci declaratia asta fix la un an dupa tragedia Colectiv , cand unul dintre principalii responsabili, Banicioiu Nicu – candidat PSD, face plaja prin Cuba si restul nu au nici un fel de probleme morale sau de alt gen, nu e doar o dovada de cinism, nici de ticneala cronica, e doar o mare flegma in fata telespectatorilor si electoratului PRU, probabil complet retardat daca poate inghiti asa ceva.
mirel_palada_-_vin_alegerile_vinalegerile_-_2016-10-30_04-08-53Si nici macar electoral nu ii ajuta la nimic, vrabioii lui Tepes tot la 3% malai viseaza.
Altfel, PRU inca nu a publicat o lista a candidatilor parlamentari pentru Bucuresti , comunicarea ruleaza fin dupa cum se vede in foto

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s