Despre mârlănia prostului : Băsescu și Brâncuși


E de-a dreptul jenant sa ii raspunzi unui alcoolic , si chiar daca un consilier prezidential o face aducandu-i aminte de „bunul simt” pe care l-a manifestat in cariera-i politica,  o poza ar putea sa ii serveasca mult mai bine . Totusi, nefiind vorba de  Bercea sau tigancile de la Ciresica , nu cred ca Basescu sau Cristoiu, acest globe- trotter ramolit  amator de arta,  sa recunoasca pe cineva dintre „marlanii ” asezati pe Masa Tacerii, ei fiind obisnuiti mai mult cu masa cu whiskey.
brancusi
Asta nu inseamna ca gestul Presedintelui Iohannis nu a fost unul oarecum chestionabil, dar pana la marlania mitocanului  Basescu , a prostiei ramolite a unui  Cristoiu sau a cohortei de slugi pontanace* ale cuplului Ponta/Ghita e cale lunga.
Dar de ce nu ma mir ? Cine se aseamana,  se aduna.

* Nu chiar toate slugile, doar cele sanatoase, caci altii par plecati la urat cu sorcova

Anunțuri

4 răspunsuri la „Despre mârlănia prostului : Băsescu și Brâncuși”

  1. Comandante chiar a găsit ceva de substanță cu care să se lege de Iohannis 😀 Vorba unora pe FB: Măcar Iohannis a stat la Masa Tăcerii, nu la masă cu Becali sau în horă cu Bercea Mondialu’

  2. Dupa sintaxa ciudata cu constructia predicativa amplasata la sfarsitul propozitiei si constituita nitel cam agramat din verbul a putea la imperfect + infinitivul lui a fi pe post de conditional (ar fi putut sa fie) comentariul sigur a fost scris de Traian Basescu personal. Oare de ce?

    Mai nou, vad ca Basescu a recurs la aceeasi retorica nationalisto-pesedista, respectiv utilizarea abuziva a prenumelor „Julien” si „Klaus Werner”. Cat timp se pozitioneaza in aceeasi barca cu alde Dragnea si Ghita, e de bine, poate ca lumea ii va percepe corect drept demagogi, populisti si, biensur, penali. Basescu continua sa fie valoros, politic, prin impopularitatea sa proverbiala si nemuritoare si, atata vreme cat e activ politic, romanii vor fugi cu toate puterile de „experienta” si „sfaturile” lui viclene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s