Averea pensionarei Ionela, candidata PSD la senat

Ionela .  Dar nu e Tănase ,  e Prodan, interpreta de muzica populară.
Cam vreo 4 milioane, avere…Un fleac. photoeditor-1477655106082

Reclame

5 răspunsuri la „Averea pensionarei Ionela, candidata PSD la senat”

  1. se pare ca trump si-a revenit in sondaje , daca are noroc ar putea castiga presedintia. deja negrii care au venit pentru obama sunt cam absenti la urne la early voting. si se pare ca se constata si o crestere a electoratului alb care nu a mai venit la vot de 30 de ani…. de la reagan ….si ala nu voteaza cu clinton. s-ar putea ca sondatorii sa greseasca ponderand datele cu brute cu prezenta la vot din 2012. s-ar putea sa greseasca bine de tot….

  2. obama vrea ca hillary sa piarda pentru ca sotia sa vrea sa fie senatoare si viitoare presedinta (numai un negru sau o negresa aduce la vot destui afro-americani pentru ca un democrat sa castige alegerile, altfel nu).
    de ce spun asta? pentru ca obama anunta ca de anul viitor vor creste drastic preturile la asigurarile de sanatate si acum cateva ore fbi o anunta pe hillary ca reincep cercetarile in cazul email-urilor cu documente clasificate, categoria FEDERAL CRIME. daca hillary ar ajunge presedinta ar fi 8 ani apoi inca 8 sau mai mult ai republicanilor si michelle obama ar fi prea batrana pentru candidatura. plus ca o criza economica se asteapta in anii 2016-2020, deci hillary ar putea sta 4 ani, apoi republicanii ar castiga , deci iarasi michelle obama ar fi prea batrana pentru casa alba. deci trump, batran si el, ar putea sta 8 sau 4 ani, perfect pentru ca michelle obama sa castige in 2020 sau 2024.

  3. va imaginati ca in alta tara coruptia ar fi fost bagata sub pres pentru dupa alegeri. deci institutiile conduse de obama isi fac treaba , chiar daca asta inseamna ca hillary pierde. nu ascunzi informatii grave pana dupa inchiderea urnelor. america de asta e deja mareata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s