Iohannis deseneaza democratia pe intelesul doctorilor facuti pe puncte

Eu nu caut o persoană care să îmi fie prieten, caut o persoană care să vină cu garanția partidelor că poate face un Guvern serios și dacă partidele s-au înțeles corect, atunci Parlamentul va vota acel Guvern.
Eu nu cred în Guvern de uniune națională. În anumite situații complicate geopolitic sau politic, este posibil ca o astfel de soluție să se impună, dar alegerile parlamentare sunt făcute pentru a vedea pe cine dorește electoratul să conducă țara.
Regula în democrație trebuie să fie : Guvernul va fi ales de Parlament, după ce a primit votul din partea cetățenilor”

Klaus-Iohannis-Hans-KlemmPresedintele Iohannis le-a desenat si ambasadorul SUA, Hans J. Klemm, a ingrosat bine de tot desenul doar-doar l-o pricepe toata clasa politica.
Acum ramane doar ca acesti retardati mici dar vioi pe care ii trimite PSD pe la televiziuni,  sa bage bine de tot la  cap ca , daca vor reusi sa inchege o majoritate vor da premierul fara nici o problema,  dar numele acestuia  nu va fi Dragnea Liviu .
Primul care stie chestia asta e chiar omul de la Saele.

Anunțuri

Un răspuns la „Iohannis deseneaza democratia pe intelesul doctorilor facuti pe puncte”

  1. Iohannis ii va executa pe pesedisti cu armele acestora. Adica nu va propune parlamentului candidatul de pe biletelul lui Dragnea ci il va selecta si comunica, in timpul negocierilor.

    Constitutia e clara pentru orice minte normala. In lipsa unei majoritati absolute, dupa discutiile cu partidele parlamentare, presedintele propune iar parlamentul aproba. In consecinta, la negocieri, Dragnea nu poate propune nimic pentru ca presedintele are aceste prerogative. Practic, Iohannis le poate propune ca PM un nume de pesedist „reformat”. ACesta din urma poate veni cu propria lista de nume pentru govern. Ce poate face alianta PSD-ALDE? Poate sa latre lung, la luna sau, mai des, la caravana care trece

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s