Dragnea a trecut TVR și RRA la Guvern cinstind romanii cu cate doua beri

TVRDestula lume s-a bucurat ieri : ” Ura am scapat de taxa radio-tv ! „. Da, asa e, prin grija PSD romanii vor fi mai bogati cu 6 lei in fiecare luna, fix banii pentru 2 beri.
Sigur este doar ca in acest fel radioul si televiziunea nu mai sunt publice fiindca trec in subordinea ( si mila financiara ) guvernului.
Daca Ovidiu Miculescu, cel numit de Ponta la RRA, a mimat un protest provocand o reactie colerica tovarasului secretar de partid de la Saele, Irina Radu, președintele TVR, a tacut complice facandu-se ca nu vede cît de mult rău provoacă înțelegerea lui Dragnea asupra ideii de media publică independenta. Femeia e fericita, i s-a promis mărirea bugetului si asta pare unica ei preocupare : sa poata angaja cat mai multe non-valori fiindca atata vreme cat e finantata de prostimea platitoare prin taxele colectate de buget, concurenta cu alte televiziuni nu exista.
Ce uita toti cei de mai sus e zicala „Ce e val, ca valul trece dar pietrele raman „. Dragnea si Ponta azi sunt aici, maine, cine stie, pot fi la Jilava, dar prafuitul TVR va ramane tot in Calea Dorobanti. Numai ca alt Guvern ii va trimite la odihna pe acesti politruci ieftini, Radu Irina si Miculescu Ovidiu, si povestea se va repeta…

Anunțuri

3 răspunsuri la „Dragnea a trecut TVR și RRA la Guvern cinstind romanii cu cate doua beri”

  1. Ete fleosc… nu se schimba nimic. srtv si rra NU au fost niciodata independente si tot la „mila” guvernului sunt si acum. Ma mir ca abordezi atat de pur teoretic o chestie care practic nu a fost niciodata ca-n carte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s