Noile „dezvăluiri” din ancheta Black Cube – o alta fumigena a coalitiei penalilor. Plus o povestioara de Septembrie.

974x468

  • „Acest om spune că s-a dus la Meir Dagan şi i-a spus :  am fost contactat de un român, fost ofiţer SRI, şi el îmi spune că dacă o spionez pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA din România, am acordul unei agenţii româneşti de spionaj. Acelaşi Dan Zorella susţine că a fost sunat înapoi de Meir Dagan, cu patru-cinci zile înainte ca Meir să moară, şi ar fi spus: ai acest acord, continuă operaţiunea din România. Cum verifici?”, a spus Alecu Racoviceanu, în platoul emisiunii „Ultima Ediţie”

Acum, spre deosebire de Alecu Racoviceanu, tip coerent, sefa lui de la EVZ, are cu totul alte convingeri pe care, fara absolut nici cea mai mica proba, le si publica, fiindca asa  a fost invatata sa faca presa.
ionescu-evzAbsolut tot ce semneaza in articol foarte vechea jurnalista de tabloid se bazeaza pe o declaratie a unui tip, Dan Zorella, data in Israel unei comisii rogatorii dar nimic nu poate fi verificat din simplul notiv ca  singurul nume de martor mentionat, Meir Dagan , e mort din martie 2016. Reiau intrebarea lui Racoviceanu : cum verifici ?  Despre care probe vorbim ?
Ia sa vedem insa cine propaga , chiar si asa , fara nici o proba,  „scandalul” ?
– Angajatii EVZ & Cristoiu aka Andronic, Udrea, Basescu, toti penali
– Angajatii RTV si B1 aka Ghita, Ponta, penali
– Angajatii tuturor siturilor generos sponsorizate de PSD ( stiripesurse, dcnews, inpolitics si alte mizerii )
Ce-ar fi sa fabulam nitel , ok ? Sa zicem ca ma numesc Eduard Hellvig si ma pune Presedintele sa o sap pe L.C.Kovesi . De asemenea  sa mai zicem ca reusesc cumva sa fac in asa fel incat sa nu afle Coldea, seful de facto al SRI , bun amic al acesteia.  Cam cat de ticnit as fi sa apelez la un fost angajat ( Dragomir ) , nitelus penal si aflat in  gasca Elenei Udrea,  ca sa-mi faca trampa cu niste israelieni ex-Mossad , dupa care pe aia sa fiu nevoit sa ii prind tot eu ?!?
Cam atat. Unii se pare ca poseda muci in loc de creier, dar asa e cand esti sluga penalilor. Confiscarea extinsa a averii intra curand in vigoare. Succesuri, va dorim.
In incheiere, o povestioara confirmata, aproape identic,  de trei surse.
Intr-o tarzie zi de septembrie a anului curent, un sef al unui serviciu a fost invitat intr-o frumoasa sala a unui Palat si lasat singur acolo cu un dosar. La plecarea de la Palat, nu mai era sef.

Reclame

5 răspunsuri la „Noile „dezvăluiri” din ancheta Black Cube – o alta fumigena a coalitiei penalilor. Plus o povestioara de Septembrie.”

  1. Si logica si bunul simt conduc la idea ca evreii au fost mintiti de acest Dragomir ca sunt angajati ca „independent” intr-o afacere delicata care are girul statului roman, la cel mai inalt nivel. Cand si-au dat seama (si nici nu era prea greu cu doi oameni arestati) au cooperat cu autoritatile romane si Zorella a pus totul pe hartie. Toata afacerea mi se pare foarte limpede. Daca am avea intreaga depozitie data comisiei, probabil ca din ea ar fi reiesit foarte clar ca Dragomir (sau un collaborator de incredere al acestuia) s-a prezentat israelienilor, la ceas de taina, ca trimisi ai SRI, de la cel mai inalt nivel. Exact asta lipseste din materialul prezentat de stri pe surse, pasajul care ar fi facut lumina. Avem o singura certitudine, acest Dragomir isi va tunde in arrest mai multe kile de barba, pana va apuca sa se rada din nou in libertate. Apropo de „ras”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s