De ce e Hunor Kelemen seful unei organizatii culturale de boi tristi

14708281_1084648964937007_7346478217893462237_npanou_udmr_01_69687500

 • „ UDMR a amplasat la Cluj-Napoca, în zona Stadionului CFR, un panou de precampanie cu mesajul – Salvăm Clujul de Bucureşti, taxele noastre să îmbogăţească Ardealul, nu Capitala. Un panou similar a fost amplasat la Oradea. Textul mesajului se referă la descentralizare, în sensul în care noi pledăm ca taxele să rămână mai multe pe plan local, la Cluj, sau la Oradea, în loc să fie trimise la Bucureşti. Locuitorii Ardealului, de la care se strâng aceste taxe, au cea mai mare nevoie de ele, pentru investiţiile din zonele în care locuiesc, nu pentru a plăti din aceşti bani investiţii în Bucureşti

Acum , ia sa vedem cum au simtit nevoia sa manance nitelus cacat marhaság  sogorii doctorului veterinar filosof Kelemen Hunor ?


Bucurestiul, care e de departe cel mai mare contributor la bugetul de stat primeste inapoi cam 12-15 euro la fiecare suta pe care o trimite
Clujul ? 50-55. Bihorul ? 60-65.
Deci reiau, cam ce rahat mananca amicii politici ai lui Hunor Kelemen ? Caci de la un medic veterinar nu am mari pretentii sa inteleaga economia. Cat de cretini se dovedeste UDMR a fi cand Harghita si Covasna, judetele lor sarace , primesc de la buget mai mult decat dau ?
Nu in ultimul rand : cam cat de idiot crede UDMR ca e electoratul din Cluj si Oradea daca ii serveste asemenea mizerii si la ce le foloseste asa ceva in alegeri atata vreme cat vor intra in Parlament datorita pragului alternativ ?

Anunțuri

4 răspunsuri la „De ce e Hunor Kelemen seful unei organizatii culturale de boi tristi”

 1. Discutabil, Dacia, Dorna, Gazul-Mediaş, Zuzu, CovaLact, NapoLact, Kandia, OMV, PetRom, wtf, toate sunt obligate să aibă unitatea centrală aici şi aici plătesc majoritatea taxelor…
  Autonomia fiscala nu-i deloc o idee rea. Dar fac hepatită când o flutură UDMRul…

  1. Gresit. Nu se contabilizeaza la Bucuresti si NU este fortat nimeni sa aiba unitatea „centrala” aici. Exista un ANAF pentru contribuabili mijlocii si mari, care face doar administrarea (declaratii, controale, etc) firmelor care au depasit o cifra de afaceri. Si daca esti din Buc te muta acolo.

   1. Firmele mari, care au depăşit o anumită cifră de afaceri, sunt determinate, de o multitudine de factori de natură administrativă, fiscală şi politică, să-şi mute sediul principal la Bucuresti şi să devină astfel contributor la bugetul acestuia.
    Codul fiscal și legea bugetului de stat vexează dezvoltarea economică a provinciei.
    Întoarcerea banilor colectaţi se face prin consiliile județene, iar cuvintele de ordine sunt corupție, ineficiență şi arbitrariu.
    Sistemul administrativ este hipercentralizat tocmai pentru controlul resurselor de către clasa politică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s