Glume de autobaza despre Black Cube cu celula PSD Cristoiu #pesurse

spy-gamesScrie astazi nea maistrul de la Gagesti, preluand situl #pesursePSD al cuplului Tusa-Buble

  • ” Vineri, 21 octombrie 2016, site-ul Știri pe surse a reprodus din Dosarul Black Cube un document prezentat drept un fragment din declarațiile lui Daniel Zorella aflat în Israel în cadrul Comisiei Rogatorii. O altă parte din document a fost prezentată și de România Tv. „
  • Singurii prezenți care au fost și m-au văzut intrînd la Dagan au fost agenții săi de securitate, dar nimeni nu a fost pe parcursul întîlnirii și nu a auzit lucrurile. Dagan a revenit la mine după o zi două, la telefon, și mi-a precizat că a efectuat toate verificările în România. Și, într-adevăr, este vorba despre un proiect foarte important și sensibil pentru statul român și astfel vom fi protejați de către organizație. Vom funcționa ca celulă a SRI-ului și să avem succes, o misiune importantă”.

image-2016-10-6-21337403-41-truica-bica-dragomirWow, senzational, soc, rasturnare de situatie ! Iohannis si cu SRI au comandat afacerea Black Cube nu Adamescu si ex-securistul Dragomir  amic cu Udrea & Co ( vezi poza ).
O singura problema oarecum minora, pe care de altfel  neuronul lui Cristoiu nu o proceseaza desi o mentioneaza in treacat, ar fi ca pe Zorella  nu l-a vazut nimeni, nu l-a auzit nimeni si, ghinion de nesansa, cel pe care il mentioneaza,   Meir Dagan a murit in martie 2016 asa ca povestea o mai pot confirma  doar Mama Leone, Sandokan, Rambo si jurnalul Elenei Udrea . De altfel EVZ, gazeta de perete a duduii blonde, e singura foaie care a pus botul la o declaratie nesustinuta  de   n i m e n i    si  de    n i m i c.
Fiindca asta e jurnalistul roman, pentru un bacsis o vinde si pe ma-sa nu numai pe nevasta-sa.
Cat despre faptul ca Liviu Dragnea, la fel ca Ponta si ca maistrul de la Gagesti, are ca unic izvor de informare situl cuplului Buble-Tusa, spune destule despre cata materie cenusie poseda gasca din jurul lui.
PS
Pour la bonne bouche : pentru M.R.U., insa, n-as mai baga mana in foc, functia l-ar fi obligat sa fi fost primul care sa afle si sa fi luat masuri.

2 răspunsuri la „Glume de autobaza despre Black Cube cu celula PSD Cristoiu #pesurse”

  1. Daca ar fi vrut SRI sa angajeze pe Black Cube, oare ar fi apelat la unul dat afara din organizatie, vulnerabilizandu-se la maximum, cu operatiune cu tot? Astia prea ne iau de prosti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.