Ce este fanaticul religios si ce vrea el ?

fara-titlu

Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică! Mare păcat! Ce contează ce spune Iohannis, că cei ca el oricum nu se mântuiesc ! Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii ! (…) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia şi legile noastre? Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!

In primul rand as vrea sa fie clar ca nu ma intereseaza viata si opera pastorului baptist Iuga, individ care se erijeaza in marele aparator al familiei crestine, pozitie din care isi permite sa dea ultimatumuri. Ca  la centrarea lui au sarit sa dea cu capul toti tembelii extremisto-habarnisti, de la Vlad Tepes la Becali ( caruia ii apartine citatul de mai sus ),  e cu totul altceva, si anume : o campanie electorala ieftina adresata unei tinte si mai ieftine, vizionabila in clipul de la final.
In al doilea rand as avea oaresce dubii despre cele 3 milioane de semnaturi , cum ca ar fi  fost obtinute pe cai ortodoxe, ca sa zic asa, dar momentan, trecem si peste asta.
Am mai citit si diversi  stralucitori pufosi afirmand ca Iohannis nu respecta legea si argumentand cu…Codul civil. Amicii astia ori sunt prosti, ori se prefac perfect, ori apropierea de Vlad Tepes si Ponta e contagioasa si dauneaza grav la IQ.
Ideea e mult mai simpla si se explica asa :  preşedintele CCR Dorneanu a precizat  că avizul oferit de Curte a fost dat strict în privinţa îndeplinirii condiţiilor de depunere a unei iniţiative de revizuire, adică a numărului suficient de semnături, în condiţiile legii, precum şi în privinţa respectării limitelor revizuirii  . CCR a decis astfel să permită ca această iniţiativă să fie discutată de către Parlament
Cum nu pun mare baza pe IQ celor enumerati  mai sus reiau : iniţiativa să fie discutată de către Parlament
Deci le urez multa bafta tovaraseilor fanatici dar agramati  : Parlamentul e la locul cunoscut  si cum Vlad Tepes si ai lui vor obtine 3 milioane de voturi, nu-i asa ?  , marii amici ai pontanacului vor avea o confortabila majoritate  ca sa dea verde referendumului dupa alegeri cat mai rapid . Simultan cu alegerile, nu prea cred ca se mai poate, decat, cine stie ?, la comanda expresa a PSD. Om trai si om vedea.
14702389_1782113338707405_5491620402956008976_nCat despre mine, daca  ar fi sa aleg intre familia creștină din, să zicem, Vaslui, în care bărbatul creștin vine acasă matol, își bate bine nevasta creștină după care eventual își violează minora creștină si la fel de crestina familie din fotografia alaturata, stiu cu certitudine ce as alege.
Dar alegerea mea e mai greu de inteles intr-o tara in care crestinii se iau la bataie si se injura de mama la coada la apa sfintita sau la moaste sub privirile blande ale Prea Sfintiilor Lor, unele spagare, care mai scot demonii din crestini la ocazii mari , chestie demna de Evul Mediu dar care face „familia crestina” celebra peste tot in lume…

Anunțuri

3 răspunsuri la „Ce este fanaticul religios si ce vrea el ?”

  1. Prostovanul asta de Becali habar n-are ca Luther nu a rupt din „biserica”, ci din biserica catolica. Care biserica catolica sprijinise cruciadele in timpul carora, intre altele, cavalerii occidentali au distrus, nu odata, Constantinopol. Locul in care la acea vreme locuia o lume civilizata, de mare finete intelectuala si in care nu aveau loc ciobani cu seu si lana in cap, in loc de creier, din aceia de care intalnesti, azi, in Pipera. Practic, Becali e atat de prost incat crede, probabil, ca Martin Luther este autorul marii schism din secolul XI. Sper din toata inima ca vreun reporter de televiziune sa fi retinut aspectul si sa-l faca pe ipochimen de kko, in direct, la o ora de maxima audienta.

    1. Ce pretenții poți să ai de la acest cioban parvenit semidoct… Probabil că Becali până de curând îl confunda cu Lex Luthor, nemesis-ul celuilalt Războinic al Luminii, Superman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s