O intrebare pentru ubicuul* domn Plesu

PS. Pînă una alta, n-am altă soluţie decît să votez USR.

Asa grait-a Vocea Filosofului Nationale in finalul articolului, pardon a postarii, fiindca deh, a evoluatara vremurile bobocule, Rica Venturiano, la fel de frantuzit de 150 de ani incoace,  compune acum pe blog
Insa Post Scriptumul a picat ca mucii in fasole. Cum adica, ma insel eu sau votam o lista ? Si cum nu ma insel,  cunoaste vocea filosofului nationale lista bucuresteana a USR , poate garanta pentru ea ?
Sa declari ca votezi ca pontanacul, fara sa ai habar  pe cine mi se pare la fel de intelighent cu a il vota pe Dragnea in comuna Saele.
Pardon, scuzati, somn usor…

* Cum fundul filosofului s-a cam aflat de-a lungul vremurilor in toate luntrile posibile, cred ca i se potriveste

Anunțuri

Un răspuns la „O intrebare pentru ubicuul* domn Plesu”

  1. o stire americana: se pare ca o sa apara maine seara inainte de a 3-a dezbatere prezidentiala niste dovezi serioase despre cum hillary se intalnea prin hoteluri cu barbati si FEMEI (ea e lesbiana sau bisexuala), spune site-ul american ultravizitat Drudge report si niste conturi de twitter pro-trump. deci ea ar putea pierde votul religiosilor care il parasisera pe trump dupa caseta in care se lauda el cum femeile interesate si avide de bani te lasa sa le pipai fara sa spuna nimic pentru ca vor banii tai.
    parca seamana cu campania bush-dukakis din 1992 cand republicanii au folosit un ucigas negru si l-au asociat non-stop cu dukakis. sau cum reagan a comentat despre dukakis: „i won’t pick on invalid” (dukakis nu isi publicase situatia medicala) de a trebuit ala sa faca jogging prin parcuri si sa fie filmat ca sa dovedeasca faptul ca nu e pe moarte. politica americana e murdara inca de la george washington si andrew jackson

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s