Tăriceanu, nu fi timid, îndrăznește mai mult !

Cine stie, Caline, poate a sasea mireasa e cu noroc… ( foto Facebook )
14711518_10206185680395640_1677456540501140174_oCand esti capabil sa emiti la PontaGhita TV chestii de genul

„În mod neoficial, doamna Kovesi conduce un partid pe scena politică. Este actor politic de seamă. În loc să aleagă cetăţenii, selectează DNA-ul. (…) Vrem să depăşim PNL şi să fim a doua forţă politică din România”

In cazul acesta, diagnosticul si tratamentul sunt simple : ramolisment , incurabil.

Reclame

6 răspunsuri la „Tăriceanu, nu fi timid, îndrăznește mai mult !”

  1. Si totusi, stie cineva cum este posibil ca orasul sa fie impanzit de afisele PMP, in primul rand, fara ca autoritatile sa aplice legea? I mean, amenda, cate una pentru fiecare afis/poster/cort, in prima zi, inca una a doua zi, maxima in urmatoarele zile si descalificare, at the end. Gresesc cu ceva? Aceeasi scoala, aceeasi absolventi, cumva? Aceeasi putere? Nicio schimbare Herr Szass?

      1. Nu l-am auzit, cand fu cu ursu’ am vazut ca poate fi vioi. Eu ma lovesc de lipsa autoritatii de stat, in tara, in fiecare zi, la fiecare pas. Presedintele e primul responsabil, daca tara e de kko. Nu pot admite ca mai toate giratoriile din Bucuresti sa fie impanzite de masini parcate in cers, iar politia sa nu aplice nicio sanctiune, desi toate masinile au numere, proprietari si sunt legal inregistrate.

        1. De exemplu. Sunt multi morti din accidente rutiere (pietoni) din cauza asta, „amanunt” neeluat in seama la ancheta. Cum am mai zis, reforma incepe cu MAI, n-am vazut nimic pana acum. Sunt deja 2 ani!

  2. iar avem precampanie cu bannere si apoi cand incepe adevarata campanie electorala sunt interzise reclamele electorale? ce tampenii de legi sunt in tara asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s