S-a bășit mireasa ALDE : senatoarea foamei ejectată de pe lista din Olt

tariceanu-si-anghel-460x268Iata faptele in cronologia Agerpres ( momentan unica sursa credibila din presa ) :

  • 15:01 Comunicat ALDE : Conducerea Alianței Liberalilor și Democraților a semnat, joi, un acord privind „o viitoare colaborare politică” cu formațiunea M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion, informează un comunicat al Departamentului de comunicare ALDE.
  • 15:47 Comunicat M 10 : Conducerea Partidului M10, reprezentată de membrii Biroului Politic Național, dezminte categoric informația din comunicatul ALDE privind vreun acord de colaborare de orice natură cu Partidul M10.
  • 18:57 Comunicat ALDE : „Zilele trecute, a avut loc o întâlnire între conducerea ALDE și M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion, privind o eventuală colaborare politică în perspectiva alegerilor parlamentare și sprijinirea candidaților ALDE. Această discuție nu a fost însoțită de semnarea vreunui acord între cele două partide politice”
  • 19:11 Constantin Daniel : „Doamna Monica Macovei nu poate fi nici pentru mine și nici pentru ALDE nici măcar un partener de discuție. Au fost câteva discuții pe care le-au avut colegii mei cu un grup de tineri din M10 …”

Nici Dumnezeu nu ar fi putut  intelege ieri de ce s-ar fi dus sectantii Monicai Macovei ( ca partid e inexistent ) sa discute cu penalii lui Tariceanu, dar asa cum se vede, comunicatele au fost clar plecate de la ALDE. Pe final totul s-a dovedit doar o gogoasa sinistra inventata probabil de ciudateii lui CAC P-Tariceanu sau pur si simplu generata de vreun retardat  din Departamentul de comunicare ALDE.
Dar fiindca veni vorba de ciudateniile din partiduletul ramoliceanului

Biroul Permanent al ALDE Dolj a votat, joi seara, impotriva candidaturii senatorului Cristiana Anghel pe listele organizatiei pentru un nou mandat de parlamentar, intre membrii filialei si Anghel existand la un moment dat discutii in contradictoriu, aceasta parasind apoi sediul partidului.

Cum mahalagioaica de la Caracal ar  dori sa mai stea o tura in parlament fiindca dulce ca mierea e banul incasat de pomana  de la buget,  i-as sugera o greva a foamei transmisa live la PontaGhita TV si o inscriere rapida in PRU unde poate juca rolul de iapa la caruta cu patrula prostilor care s-a rasturnat in orasul natal.
Si cred ca in maximum 24 de ore acolo ajunge

Reclame

Un răspuns la „S-a bășit mireasa ALDE : senatoarea foamei ejectată de pe lista din Olt”

  1. Timpul curge impotriva tristului Tariceanu. ALDE trece printr-o criza interna, „conservatorii” fiind nemultumiti de promovarea traseistilor din PNL. Si mai grava, insa, este criza de personalitate si identitate a partidului care pana ieri se iluziona cu ideea de partid liberal authentic, adica niste liberali ramasi nepedelizati. Intre timp, ce sa vezi, nea Vasile Bleaga intra pe control judiciar iar PNL chiar aplica criteriile de integritate pe care si le-a propus. O penelista devine presedinte unic al PNL asa incat, ALDE primeste si mai multa Tuie. Ce sa mai vezi? Ca USR intra cu certitudine in parlament, iar electoratul tanar, educat, anti pesedist si nepedelist are unde sa-si depuna icrele fecunde, nu are nevoie de cloaca penala a lui Mariceanu.

    Daca mai apar inca vreo 2-3 lovituri de imagine, de exemplu punerea sub acuzare a lui Basescu, ma tem ca ALDE va deveni curand istorie. In conditiile in care PRU nu trece de 2-3% iar dinspre PSD sunt, totusi, numeroase semnale de primenire a listelor cu personae, ceva mai „independente”, sunt sanse maxime ca Ciolos sa conduca inca 4 ani un govern politic. Abia de la anul, ne putem astepta sa inceapa si reformarea statului birocratizat si militarizat atat de necesara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s