Mass-media in campanie : Ludovic Orban stie dar nu spune…

Absolut din intamplare, de minimum cateva ori pe saptamana, „cetatenii” din imagine  ( sau amicii lor ) sunt invitatii anumitor „jurnalistilor”  deveniti subit extrem de politicosi cu unii pe care ii faceau albie de porci acum o vreme.
Dar cum nici Basescu nu mai e tiranul machitor, nici Nicusor o gogoasa umflata de Soros, pot doar sa ghicesc ca au fost re-evaluati de moguli si prea-cinstitii lor salariati, dar nu pot sa ghicesc daca exista niste contracte sau  nu. Sau poate o sa ne explice pastorul Grivco 3 cat de mult isi dorea pensionarimea PSD care ii face rating seara de seara sa afle cine deschide lista USR pentru Diaspora.
Fraierul de Ludovic Orban era cat pe-aci sa spuna cate ceva prin vara, dar chestiunea a fost etufata rapid si , ce sa vezi, nici o televiziune nu a facut tam-tam despre scandalul bagat rapid sub pres.
In timpul asta, Basescu l-a scos pe Ghita de la index si mai are treaba doar cu…

Asta e campania in mass-media : o curvasareala bazata pe interesele patronilor. Si sa nu credeti ca e ceva specific romanesc, uitati-va zilele astea in mainstream media din SUA si o sa va faceti cruce.

Reclame

2 răspunsuri la „Mass-media in campanie : Ludovic Orban stie dar nu spune…”

  1. in america trump a revenit de la -10 dupa caseta la -2 (datorita dezbaterii pe care a castigat-o). de asta new york times a inceput sa inventeze stiri din nou . nu-i nimic, probabil serviciul secret american NSA a mai trimis lui wikileaks niste e-mail-uri si filmari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s