36 – 1

Votul din CNATDCU in cazul tezelor de doctorat ale lui Petre Toba si Florentin Pandele a fost urmatorul  : 36 pentru si 1 impotriva, adica treizecisisase de membri CNATDCU au considerat ca Toba si Pandele au plagiat si unul singur ca nu.
Cel care nu a considerat acest lucru este Stefan Pruna, presedintele sectiei de Stiinte Militare din CNATDCU, profesor la fabrica de doctorate copy-paste din Academia de Politie.
Acum, multe n-ar mai fi zis
O vorba romaneasca spune asae: daca doi iti zic ca esti beat, mergi de te culca
Astuia i-au zis ca e beat 36. Unde sa-l trimiti ?

Reclame

4 răspunsuri la „36 – 1”

  1. Off topic: Reactia de ieri a presedintelui Iohannis mi s-a parut mai mult decat binevenita, chiar stralucita (daca exceptam abuzarea de expresia „a face sens”, un barbarism de genul „a se focusa”, „hazarde”, etc). L-am ascultat cu speranta ascunsa ca ar vrea sa dea semnalul unei reforme la nivelul MAI. Sa nu rateze momentul emotiei. Am fost surprins, insa, sa constat ca altii (si nu oricine!) sunt de alta parere. De exemplu juniorii de la radio Digi si mai ales, Tapalaba au o opinie total opusa, ca autoritatile locale, primaria si primarul, insusi, sunt responsabile, iar Iohannis ar fi trebuit sa-si tina gura ca si el a impuscat un tigru, si tot la Sibiu, in 2011.
    Daca exista o urgenta in Romania, o necesitate incontestabila, atunci ea nu poate fi decat reformarea radicala a MAI, singura reforma care ne poate ridica imediat aproape de nivelul civilizatiilor occidentale. Ascultandu-l pe Iohannis ieri, spunand ca 50 de insi taiau frunza la urs in loc sa actioneze profesionist aproape ca intrevad o speranta. Si, mai ales, citindu-l pe Tapalaba, superbasistul de ieri, transceiver-ul de azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.