E greu de ales intre Denise Rifai si Ponta ?

Nu sunt fanul Denisei Rifai, nu-mi place jurnalismul de taraba , unde cel care striga mai tare are dreptate. Nici despre gafele ei nu are sens sa mai vorbim, le stim, am ras copios de destule ori, dar pentru o antologie a prostiilor emise pe sticla de diverse fatuci de prin toata presa ar trebui secole.
Alta e problema.
Zice Udrea, si odata cu ea un grup masiv de „fosti” sau actuali politicieni, mai mult sau mai putin penali, ca nu putem sa renuntam asa, deodata, la generatia veche, fiindca are valoare, a facut chestii, socoteli. Serios ?
Spunea si primareasa Pandele Firea mai deunazi

„Printre propunerile de candidați ai PSD la parlamentare pentru București și Ilfov se vor regăsi doamne, tineri și oameni noi în politică”

anca-fDa, am si crezut-o instantaneu, mai ales atunci cand am vazut in CG al PMB secventele urmatoare cu noii si tinerii consilieri PSD.
Sa facem o paralela intre Ponta-Ghita-Udrea-Basescu si alti 1001 de politicieni cu dosare penale in lucru sau deja inculpati, fosti si/sau actuali informatori, jurnalisti de partid in cautare de sinecuri caldute, s.a.m.d., oameni  care efectiv nu se lasa dusi din parlament si niste candidati noi, nu neaparat la Rifai ma refer, care poate nu au cine stie ce experienta dar pana la proba contrarie sunt oameni cinstiti ?
Merci, este extrem de simplu de ales. Asteptam insa listele PNL si USR. Alte optiuni, nu vad.
Si apropo de jurnalisti, am vazut 1001 de reactii acide cu privire la Rifai sau Cautis, dar cand tanara speranta de mai sus a trecut de la sinecura din RRA la cea din CG al PMB, s-a tacut in corpore de parca nu s-ar fi stiut nimic. Deh, multe famiglii fericite in trusturile de presa, sa nu le deranjam…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s