Trump vs Clinton 2016 , un fel de Ponta / Basescu 2014

Clinton :- E grozav ca cineva cu temperamentul lui Donald Trump nu se ocupa de legi in tara noastra
Trump : – Fiindca ai fi in inchisoare

Va aduceti aminte noiembrie 2014, da ?
” In Decembrie noi vom fi la Presedintie si Basescu la puscarie ! ” zbiera Ponta pe stadioane la fiecare miting
Si atunci, chiar nu inteleg de ce se strofoaca deontologii din Grivco 3 in asemenea hal incat sa titreze ” „Delirantul Trump o vrea pe Hillary Clinton “la puscarie”!”  Poate ca acum doi ani erau in hibernare fiindca trecutul lui Hillary Clinton il face acum pe Basescu sa para un ingeras nevinovat.
Lasand misto-ul e departe cea mai jenanta campanie prezidentiala cu cei mai slabi, nepregatiti, corupti si/sau ticniti candidati pe care i-a dat SUA in ultimul secol.
God bless America, zau ca nu credeam sa vad asa ceva.

Anunțuri

9 răspunsuri la „Trump vs Clinton 2016 , un fel de Ponta / Basescu 2014”

  1. mai degraba nastase – basescu 2004, basescu vorbea atunci de tepe in piata victoriei, de anti-coruptie. nastase e clinton, trump e basescu. asa vad eu. poate gresesc.

  2. oau, deci clinton l-a facut pe trump mincinos la chestiunea cu linia rosie in siria, desi trump are dreptate. clinton te minte in fata.

    predictie: daca nu mai are niciun scandal toata luna, trump castiga. se vorbeste prin sua despre 2 inregistrari in care trump si clinton separat ii jignesc pe negri si care vor fi date pana vineri publicitatii. eu mizez ca cea cu clinton exista si nu cea cu trump. dar poate gresesc

  3. analiza sondajelor: inainte de inregistrarea cu cuvinte porcoase avea sustinerea a 88% din republicani, clinton 86%. dupa… sustinerea a 72%, clinton tot 86%. deci problema e ca trebuie un procent cat mai mare de republicani sa voteze cu el. asta a fost problema lui trump tot timpul. nu la democrati, de unde rupe voturi, nu la independenti, unde domina, ci la electoratul religios republican. daca intr-o luna il aduce inapoi in dreptul lui si nu il lasa sa absenteze de la vot, trump castiga. asta e miza

    1. N-are niciun rost sa ne facem iluzii. Iese tot cine trebuie. Nu putem noi influenta in niciun fel rezultatul alegerilor. Care alegeri oricum nu au prea mare importanta nici ele. America va face tot ceea ce stie ea si, mai ales, ceea ce poate sa faca, abroad.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s