Traian Băsescu crede ca Nicușor Dan e o gogoașă politică si că încă mai e nevoie de Adrian Nastase

  • USR e o gogoașă politică. Am mai avut gogoși de genul : Dan Diaconescu, partidul lui a dispărut ca și cum nu a fost. UNPR a fost o gogoașă artificială și și-au dat seama că nu mai pot merge la mila negocierilor cu PSD. Avem și USR-ul. Eu așa am convingerea că va fi o mare dezamăgire, pentru că nu e o structură politică consistentă, e o iluzie vândută românilor, ce-i drept cu talent”
  • „Țara are nevoie de politicieni cu relativă experiență. Atenție la povestea cu ”să-i reînnoim pe toți politicienii”! Oamenii care au dus țara în NATO, UE, care au ferit-o de incidente de securitate sunt cei despre care se spune că trebuie să plece! E păcat să se arunce acest bagaj de experiență peste bord.”
  • Dacă sunt util partidului, voi candida. Ce vă pot spune, însă, e că în mod categoric pot fi util. (…) Nu ar avea România un premier mai bun decât mine. Problema e că trebuie să te numească cineva

Cand nu e in emisiunile salariatilor  PontaGhita TV, Basescu Traian amuza publicul basist de la B1. Deci, ce am aflat ?
Ca PP-DD ( 15% acum 4 ani ) a fost o gogoasa, UNPR la fel si Nicusor Dan & USR le-ar semana. Cine spune toate astea ? Fix omul  care dupa ce a adunat in PMP toti traseistii disponibili din PP-DD si, culmea rasului, a inghitit pe nemestecate gogoasa UNPR, se chinuie, deocamdata mult sub pragul electoral de 5%.
Sigur veti zice, despre credibilitatea lui Basescu,  care a oscilat de-a lungul anilor intre „demisia in 5 minute” si  „cum imi termin mandatul, plec pe mare”, nu mai e nimic de discutat, probabil ca doar Ponta a reusit sa minta mai mult decat el.
Dar cat de incredibil de hazliu devine omuletul acesta cand spune ca oamenii care au dus Romania in NATO si UE trebuie sa ramana in politica ? Protocoalele de aderare la NATO pentru România ( și inca șase state )  s-au semnat la Bruxelles la 26 martie 2003 si la 29 martie 2004, România a aderat la NATO.  România a încheiat negocierile de aderare la UE în cadrul summitului de iarnă de la Bruxelles din 17 decembrie 2004.
Deci sa intelegem ca lui Basescu ii este dor si i-ar dori inapoi in politica pe Adrian Nastase si pe Ion Iliescu ? Superb final de cariera pentru fostul presedinte care , apropo, crede ca nu poate exista un premier mai bun decat…el.
Dar , spre deosebire de restul penalilor, un Ponta, Dragnea sau Tariceanu , macar atata stie : e nevoie si de cineva care sa te numeasca.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Traian Băsescu crede ca Nicușor Dan e o gogoașă politică si că încă mai e nevoie de Adrian Nastase”

  1. Am ras, ieri, pana am ramas fara aer ascultandu-l pe Basescu cum se straduia sa ne convinga ca el ar fi cel mai indicat pentru functia de PM. Ca PM e la butoane, PM are aparatul pe mana, ca experienta e cea care conteaza … De parca n-ar fi fost el insusi la butoane timp de 10 ani din care vreo 7 l-a pus si pe Boc, ala micu, sa apese pe butoane sau sa stea capra sa ajunga altii le ele, atunci cand marele Traian se plictisea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s