CAC P-Tăriceanu nu stie cine e Mike Tyson dar invitarea acestuia în Senat nu i se pare o propunere onorantă

a3-tariceanu-tysonGrivco 3 are bunul obicei sa preia toate basinile trase de CAC P-Tariceanu numai ca omul muncii are si mai bunul obicei sa gandeasca abia dupa ce vorbeste

  • Cine e Mike Tyson? Înţeleg că vine să ajute PNL la campanie, să rezolve problemele pe care ei nu le pot …? (…) Sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi, însă, dacă la Mike Tyson ar fi fost numai această chestiune, şi tot probabil nu ar fi fost justificată invitarea lui. Bănuiesc că nu vrea să ne şi vorbească. Dar pe lângă activitatea lui sportivă Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare.

Ei, tocmai de aceea Mike Tyson e cel mai potrivit sa vorbeasca in fata adunaturii penale din Senat. Omul a comis niste greseli, a platit pentru ele petrecand la inchisoare niste ani, si-a curatat numele,  punct.
jipa mir sovaIn schimb  Tariceanu este presedintele inculpat al Senatului cocotat de un alt inculpat peste  o multime de  penali care, nu numai ca nu vor sa plateasca pentru greselile facute, dar se si ascund in spatele imunitatii, mirului si altor rahaturi inventate de parlament.
Dar ne pierdem vremea cu prostii. De Mike Tyson se va vorbi si peste 1000 de ani, de leprele pe care le apara CACP-Tariceanu, nu cred ca va mai sti cineva peste vreo 10.

Anunțuri

5 răspunsuri la „CAC P-Tăriceanu nu stie cine e Mike Tyson dar invitarea acestuia în Senat nu i se pare o propunere onorantă”

  1. Se aude ca Tyson a venit sa se angajeze la DNA sau la arestul Politiei Capitalei. A venit la Senat sa-si lase CV-ul, sa-i voteze astia angajarea, in plen. Are niste emotii …

    1. eu stiam ca mike tyson a fost ajutat cu bani de trump la inceputul carierei si ca fara trump tyson nu ar fi avut asemenea succese. poate gresesc. plus ca a tot boxat in anii 80 meciuri cu centura pe masa in sala de spectacole a hotelului si cazinoului lui trump din atlantic city( Trump Plaza Hotel and Casino, Atlantic City, New Jersey, U.S.).

      p.s. mike pence(vicepresedintele republican ) a sters pe jos cu vicepresedintele lui hillary clinton la dezbaterea electorala de acum cateva ore in s.u.a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s