Dosarul Microsoft : ICCJ a majorat pedepsele

Inalta Curte a majorat azi pedepsele dispuse in dosarul Microsoft, cea mai grea sentinta fiind pronuntata in cazul lui Gheorghe Stefan ‘Pinalti’, care a primit 6 ani de inchisoare.
Dumitru Nicolae si Dorin Cocos au fost condamnati amandoi la cate 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare.
Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.
Totodata, Inalta Curte a dispus confiscarea a 2 milioane de dolari si a unui milion de euro de la Dumitru „Niro” Nicolae si a 9 milioane de euro de la Dorin Cocos.
UPDATING

Reclame

6 răspunsuri la „Dosarul Microsoft : ICCJ a majorat pedepsele”

  1. Se putei mai bine.
    Eu tot nu inteleg de ce nu se aplica circumstante agravante pentru faptele savarsite de inalti functionari publici, ministri, presedinte, oameni de la care te-ai astepta sa slujeasca interesul public, dupa cum au si jurat cu mana pe biblie.

    1. Ma tem ca justitia e o curva mai mare decat credem. Pare foarte probabil ca vinovatii principali, in acest caz, sa fie altii. Judecatorii de la ICCJ au realizat asta, fireste, iar pedepsele sunt date pe cant. Sa impace si capra, si varza. Adica si justitia, si presiunile DNA si ale opiniei publice. Cine e de vina? DNA, fireste. Dosarul a fost sectionat, numai judecator sa nu fi. Cand ne referim la justitie, trebuie sa incepem cu e, procurorii. Judecatorii au realizat repede situatia, insa ce pot sa faca? Pare intr-adeva foarte nedrept, daca ne luam dupa ceea ce declara Pinalti si prostu de la Comunicatii care s-a crezut destept ca doar el e pus ministru. Din pacate, semiesecul se poate transforma repede intr-o catastrofa pentru Codruta, daca si urmatoarele evenimente vor fi concentrate.

  2. sfat pentru liberali si alte partide opuse psd-ului : faceti campanie din casa in casa, bateti la fiecare usa , asa se face campania in america. oricum sunt limitati banii de campanie prin lege. cat despre usr, probabil ei vor folosi donatiile nelimitate ale lui soros, vom vedea zeci de mii de corturi usr in fiecare satuc si oras.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s