Tema de campanie a noilor patrioti din politica damboviteana ? Soros

Daca inca nu ati prins ideea campaniei declansate   d’alde  inculpatul Ponta & Ghita, amicul sau penal plus clownii veseli din P.R.U. , aceasta este  doar un copy/paste al strategiei lui Erdogan : a fost identificat marele duşman din afara ţării ( Fethullah Gülen / George Soros ), individ care comploteaza la nivel planetar,  plăteşte  o structură paralelă cu structurile statale,  aranjeaza lovituri de stat,  scoate oameni în stradă si schimba guverne, cere demisii si inca 1001 de nenorociri
Numai ca in cazul nostru strategia e pusa in scena de niste curve mici si pufoase , si daca termenul oripileaza pe cineva, hai sa il explicam


Deci cum facem dom’ doctor Palada Mirel, cum procedam, ori suntem rrrumani patrrioti si geto-daci adevarati ori nu mai suntem ?Sau poate minte propaganda cea rea si Ponta nu s-o fi intalnit cu Soros ?
I rest my case. Poate ca pentru urechiusele unora mai timizi, „curve” suna insultator, eu zic ca pentru gascuta de mai sus e doar o vorba de alint.

Un răspuns la „Tema de campanie a noilor patrioti din politica damboviteana ? Soros”

  1. Păi nu Erdogan a inventat tactica asta de dezinformare și propagandă, e veche de când lumea. În România „dușmanii” au luat diferite forme: burghezii, moșierii, imperialiștii americani, chiaburii, elementele trădătoare, huliganice, declasate, agenturili străine, golanii, mogulii (doar ăia răi, firește), puiuții de comuniști, mahalaua ineptă etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.