De ce ar trebui biciuiti unii medici in piata publica

CATUSE MITA

…Familiei pacientului i s-a spus că trebuie să plătească 1000 de euro. Medicul a cerut această sumă pe care urma să o împartă cu medicii rezidenți și cu anestezistul. După ce familia le-a spus că nu au de unde să facă rost de această sumă, medicul le-a spus să își vândă casa și să facă rost ( SURSA )

Povestea e deja una clasica si finalul, cu catuse dupa flagrant ,  ceva deja obisnuit  in Romania.
Nu-ti ramane decat sa te intrebi cum e posibil ca unii sa nu se lecuiasca si, in continuare, daca nu cumva pedepsele sunt mult prea blande atata vreme cat mizeriile acestea sub-umane continua sa ceara spagi
In China, medicul asta ar fi fost impuscat pe stadion. Nu sunt deloc sigur ca metoda e salbatica…

Anunțuri

2 răspunsuri la „De ce ar trebui biciuiti unii medici in piata publica”

  1. Si totusi, pe logica flagrantului, orice medic care primeste un plic poate fi saltat de politie sau de procurori fara nicio alta proba. Orice medic poate fi supus santajului serviciilor secrete, procurorilor sau politiei judiciare.
    Din cate inteleg, flagrantul este regina probelor. Desigur, in cazul prezentat se pare ca omul a cerut banii inainte, a conditionat actul medical, cum se spune destul de pueril. Dar cum se obtin dovezile suplimentare? Sunt suficiente acuzele pacientului?
    Desigur ca o alternativa ar fi sa nu primesti niciun plic si atunci stai linistit si fara grija. Altfel spus esti liber sa operezi romani, toata viata, pentru un salariu de cca 2500 lei lunar, refuzand toate plicurile, expunandu-te in saracie numeroaselor riscuri pentru sanatate.
    In acest rastimp, procurorii au salarii de peste 10.000 lei lunar, pensii special si tratamente la AKH Viena. Cum ramane dom Traian, pe cine sa biciuim mai intai?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s