Basescu spune ca nu e fan Gabi Oprea, e doar unul dintre creatorii lui

Intr-o postare fluviu care acompania  o foto a demisiei din Senat, Oprea Gabriel explica ieri situtatia in care a ajuns dand vina pe…ONG-urile lui Soros, desigur.
basescu-opreaPartea comica incepe atunci cand Basescu s-a trezit aparandu-l pe facebook si, la reprosurile fanilor s-a dezis  de Izmana caruia pretinde ca „nu ii e fan”
O fi, n-o fi,  faptele zic ca in 2009 Basescu i-a dat a patra stea , ca Izmana Nationala a si guvernat langa Boc pe care nu l-a parasit la greu dar ca a sarit imediat in barca USL-Ponta in 2012
Si iata-i acum, in 2016, pe toti in aceeasi barca, cea a penalilor.

Reclame

7 răspunsuri la „Basescu spune ca nu e fan Gabi Oprea, e doar unul dintre creatorii lui”

  1. Asa pare, un atac de tip kamikaze. Si totusi, ce ar avea Ghita de castigat? La o prima evaluare, nu are nicio sansa impotriva lui Kovesi, tanara si competenta doctoranda nu este, nicicum, amestecata in afacere. Dar hai sa presupunem, prin absurd, ca Ghita ar reusi sa o inlature pe Kovesi. Asta nu ar schimba cu nimic politica DNA care va merge, fara indoiala, mai departe, si fara ea. In niciun caz, nu ar imbunatati situatia lui Ghita insusi.
   Ghita nu e prost, n-ar face-o din razbunare ca un adolescent. Si atunci, ce se ascunde in spate? Cu siguranta, altceva.

   Mai intai, o prima ipoteza ar fi ca si-a turnat indirect prietenul, pe Pictor Monta, probabil la schimb. Autodenuntul se refera la infractiunea de constituirea unui grup infractional organizat si conspiratie cu circumstante agravante. Nu e putin lucru.
   O a doua ipoteza ar fi ca la Guvern s-ar gasi dovezi care l-ar incrimina pe Traian Basescu care ar fi fost la curent cu tarasenia si care ar fi putut comunica cu Ponta pe aceasta tema chiar si securizat. Securizat, dar … inregistrat. Bineinteles, tot la schimb, gras curcanul!
   In sfarsit, o a treia ipoteza ar fi ca tinta tuturor sa fie Coldea insusi, despre care Basescu a si declarant ca ar fi facut demersuri pentru albirea lui Kovesi. Este clar ca Ghita detine contacte suficiente cu SRI astfel incat nu este exclus ca semnalul sa fie dat de altcineva din SRI care doreste inlaturarea lui Coldea. Poate ca nu e intamplator ca Helvig lipseste din tara

 1. Aseara, am vazut in direct cum Elena Udrea incerca sa dreaga o gafa monumentala a lui Traian Basescu. Sau poate manifestarea unui simptom de boala mintala grava.
  Basescu a spus, in direct laB1, ca daca pe nava sa ar fi existat vreun turnator, atunci, echipajul s-ar fi intors din cursa cu un om in minus. Adica i s-ar fi facut de petrecanie pe vas, in timpul cursei! Cum Silviu Manastire ramasese cu gura cascata, Traian Basescu a repetat grozavia. A intervenit Elena Udrea care, cunoscand bine marfa, a incercat sa dreaga busuiocul, spunand ca marinarul ar fi fost parasit in vreun port (nici asta nu e putin lucru), dar Popey a spus-o a treia oara.

  Ca simplu cetatean ma astept ca bazbuzucul de Basescu sa fie decazut din drepturile de cetatean, sa-i fie retrase toate privilegiile de fost presedinte si sa fie depus fortat la o clinica adecvata pana la primul tremen al primului dosar personal.
  Plesule, Liichene, spuneti cu cine va insotiti ca sa va spun cine sunteti, jagardelelor

  1. BuliBăsea, el capo di tutti capi, punea omertá în aplicare încă de pe vremea când era comandant de navă… Sunt curios dacă există cazuri de membri ai echipajului care au dispărut fără urmă pe durata voiajelor cu Don Băse comandant.

   PS Codruț Marta o fi avut aceeași soartă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s