C.C.R. acuză Parlamentul de încălcarea Constituţiei, parlamentarii au dat startul la pomeni en-gros

stupid_idiots_big

  • „Curtea a statuat că adoptarea de către legiuitor a unor norme contrare celor hotărâte într-o decizie a Curţii Constituţionale, prin care se tinde la păstrarea soluţiilor legislative afectate de vicii de neconstituţionalitate, încalcă Legea fundamentală”

Parlamentul nu respectă statul de drept şi a vopsit pensiile de serviciu pentru aleşii locali care au fost trecute în lege drept indemnizaţii, cu speranţa că vor reuşi să le treacă de CCR. N-au trecut.
In timpul asta senatoarea foamei de la Grivco 3 are stralucitoarea idee sa mareasca pensiile cu 23 % la tot romanul si gasca PSD, ALDE, UNPR și minorități ( Ecaterina Andronescu, Titus Corlățean, Corneliu Dobrițoiu, Șerban Nicolae, Eugen Orlando Teodorovici și Nicolae Bănicioiu ) aproba entuziast . Asta dupa ce si-au votat pensii speciale  si i-a durut in cur pe vremea guvernarii PSD din 2012 pana acum in 2016.
Dar fix asa procedase Tariceanu in 2008. Am o veste proasta pentru ei : in 2008 prostalaul ala a pierdut alegerile cu toate pomenile date la indemnul lui Hrebenciuc si Geoana.
Sunt pensiile jenant de mici in Romania ? Absolut adevar, dar anihilati orice fel de pensie speciala, gasiti niste baieti destepti , faceti o lege unitara si pe urma mai vorbim.

2 răspunsuri la „C.C.R. acuză Parlamentul de încălcarea Constituţiei, parlamentarii au dat startul la pomeni en-gros”

  1. ciclul economic american dureaza in medie 8 ani. de asta am avut crize in 80, 91,2000,2008. deci in 2017,2018 sau 2019 sigur vine o recesiune, poate mai blanda . deja pib-ul americii a incetinit vizibil in primele 6 luni din 2016. aceasta va afecta rau europa. inclusiv romania. asa ca imbecilii astia iresponsabili din psd ar trebui arestati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.