Dupa ce Oprea Gabriel le-a spus ca mortul Gigina a fost de vina , senatorii si-au aparat Izmana nationala stergandu-se la cur cu Constitutia

all_animals_are_equal_but_some_animals_are_more_equal_than_othersDeci ieri in fata colegilor senatori scursurilor societatii prezente in Senat, Oprea Gabriel a gasit de cuviinta sa spuna ca  el  nu are nici o vina, mortul  Gigina si groapa poarta raspunderea tristului accident.

De altfel, poate nu e lipsit de atentie, cel de pe masina de politie era nasul tanarului politist. Din ce stiu, chiar i-a spus: ‘nu cred ca e bine sa vii in seara asta’. Daca era un profesionist…

Acum, as vrea sa fie foarte clar : pentru  Oprea Gabriel nu s-a cerut retinerea, arestarea sau alta masura preventiva ci doar accesul liber la Justitie , conform normelor statului de drept , Constitutiei si democratiei , care sa stabileasca daca este sau nu vinovat.
Cu toate acestea  73 de lepre din PSD , ALDE si PRU s-au sters , pentru a cata oara ?, la cur cu statul de drept si au ridicat izmanarul national deasupra legii.
porciPoti sa inseli, sa furi, sa violezi, sa omori, in fine, poti face orice in Romania cu o unica conditie : sa fii parlamentar.
Asta au decis senatorii stergandu-si cururile grase cu Constitutia
Si ca sa incheiem subiectul , o ultima observatie
Reactia unei societati civile vii si active fata de magaria de ieri din Senat ar fi fost urmatoarea : azi la prima ora cel putin 30-40,000 de insi in jurul Parlamentului si toata politia rutiera in greva
Dar afara ploua, cum sa protestezi cu bicicletele…
Pe final, va sugerez sa gasiti un singur text apartinand salariatilor Grivco 3, Ghita TV, Cristoiu & gasca de la EVZ care condamna mizeria de mai sus. Sau sa va ganditi cum s-ar fi putut apara Adolf Hitler la procesul de la Nuremberg
” Este foarte ciudat fiindca in acea zi, din cate stiu, evreii au trecut de patru ori pe langa gropile comune si cuptoare. Din ce stiu, chiar li s-a spus: ‘nu cred ca e bine sa va mai duceti pe acolo’. Daca ar fi fost profesionisti…”

Reclame

4 răspunsuri la „Dupa ce Oprea Gabriel le-a spus ca mortul Gigina a fost de vina , senatorii si-au aparat Izmana nationala stergandu-se la cur cu Constitutia”

 1. Am o scarba atat de mare ca aproape ma paralizeaza. am simtit doar nevoia sa ii scriu un mail scurt pe adresa lui oficiala, cu titlul „esti un cacat cu ochi”.. dar desigur ca nu a facut-o publica.. Poate o stii tu, Traian?

 2. „Acum, as vrea sa fie foarte clar : pentru Oprea Gabriel nu s-a cerut retinerea, arestarea sau alta masura preventiva ci doar accesul liber la Justitie , conform normelor statului de drept , Constitutiei si democratiei , care sa stabileasca daca este sau nu vinovat.”

  Numai ca in timpul dezbaterii nimeni, absolut nimeni, nu a fost avocatul acuzarii, respective au fost lasate deoparte, urmatoarele TREI elemente clare ca lumina zilei:
  1. Ca Gabi Oprea nu avea dreptul la coloana oficiala. El ne abureste cu antemergatorul
  2. Ca viteza de deplasare fusese 84 km/h, mult peste limita legala si ca exista indicii si marturii ca ministrul insusi avea obiceiul sa grabeasca coloana.
  3. Ca nu a oprit „coloana”, macar sa vada care e situatia cu baiatul ala.

  Nu zic ca e vinovat. Dar zic altceva, din industria mare. Daca un sef de sectie isi trimite oamenii la o activitate la limita legii si acolo moare un om, e clar ca e cercetat pentru omor din culpa. Si atunci, de ce sa nu fie cercetat si Oprea avand in vedere ca circula in coloana oficiala prin abuz de serviciu, in drum spre casa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s