Dragnea mai prost decât Ponta și Tariceanu mai canalie decât Ghiță

imageresizeVa anuntasem cu mult inainte ca Ciolos nu are ce cauta in Parlament asa incat aberatiile emise ieri de  condamnatul Dragnea si inculpatul Tariceanu nu m-au surprins :

  • „Am fost scoși nedemocratic de la guvernare” – Dragnea
    „Domnul Dacian Ciolos trebuie sa candideze in aceste alegeri daca mai vrea sa mai fie premier. Nu pentru ca asa vreau eu, ci pentru ca asa sunt regulile democratice” – CAC Tariceanu

Nu mai mira pe absolut nici un roman ca de la tribuna Parlamentului se pot exprima un condamnat și  inculpat penal, tip care lua bani de la copiii din Teleorman pentru a-si plati secretarele pizdele de la sediul PSD – scoțând pe gura minciuni in serie. Taranusul din Saele a uitat ca habar nu a avut cand Ponta Victor Viorel, in urma unei crize de nervi, si-a dat demisia fara sa spuna nimanui, dar stie bine ca, de frica strazii , PSD nu a mai venit cu o propunere de premier si l-a si votat pe Ciolos. A uitat toate astea, dupa doar 10 luni.
Nu mai mira pe nimeni ca ramolitul sef al Senatului habar nu are care este procedura de numire a premierului  in statul in care se crede numarul doi cand de fapt a fost si a ramas doar o basina trasa de Ponta ca sa-l sape pe Antonescu . In care articol al Constitutiei scrie ca premierul trebuie sa fie parlamentar ? Doar neuronul lui obosit stie.
Restul dezbaterii a fost doar o insiruire de minciuni culese de prin presa platita de PSD sau de prostii ale ramolitilor ALDE. Sa le raspunzi astora cu bunul simt cu care a facut-o  Ciolos e o dovada de nervi tari si caracter, chestii greu gasibile prin partidele politice.
Repet : e o campanie in care va trebui  ales intre aceiasi vechi penali si traseisti ai PSD-ALDE-PRU si restul lumii. Inca nu e cert cu cine va dansa Nicusor Dan, dar mai e ceva timp sa se decida.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s